bugün

bu gece hayatımda ilk ve son kez gördüğüm, kulak patlatan ses sistemine sahip, biralarındaki su oranının %90 olduğunu tahmin ettiğim, insanların kıç kıça dans etmeye çalıştığı, girdikten 5 dakika sonra nasıl kurtulabilirim diye düşünmeye başladığım eğlence mekanı.
21:30 - 23:00 arası bira 1.5 lira. 23:00 itibariyle de 4 lira. müzikler son derece eğlenceli.
türklerden çok erasmus tayfasını hedef kitlesi bellemiş mekan.

nereden para gelirse meselesi. *
türkten çok erasmuslu öğrenci vardır. Eğer inglizce bilmiyorsanız kendinizi yanlız hissedebilirsiniz. Bira saat 9 a kadar 3 lira 9 dan sonra da 5 liradır. Ses sistemi kulakları 2 gün geçici sağırlık vericek şekildedir. Hatun düşürme anlamında machine beraber listenin tepesindedir. Damsız girilmiyor. Ancak 3 erkek ingilizce konuşarak rahat bi şekilde içeri girdik.
durock barın bulunduğu apartmanın 3. katında bulunur.
uzunca zaman olmuştu gitmeyeli buraya, epey değişmiş uğramayalı. özlemişim ama lan!
hicbir sey degismiyo orda,
sadece her gecen gun erasmus tayfasi artiyor.
bi de en son gittigimizde orta yas kadinlar gorup sadirdim.

venessa diye bi kizla tanismistim orda, ben bile tanisip arkadas olabiliyorsam erkekleri dusunemiyorum.

turk oldugun belli olursa kimse rahatsiz etmiyor. etrafi dusunmeden dans edebilirsin.

ama o kadar kalabalik ki bikkinlik veriyor.
3 den sonra gidip 4 de cikin en iyisi.
istanbul da eğlence için hafta sonu tercih edilmesi gereken en son yerdir. gidin hemen girişinde ki dorock barda takılın ama yukarı çıkmayın, belanızı aramayın.
erasmuscuların gotunu yalarken, turkleri itin gotune sokan işletme.

shaft a kadıkoy sahne ye gidin de o muameleye maruz kalmayın hiç.
hakkaten Lübnan ın başkenti Beyrut un eski halinin anlatılacağı başlık hissi vermiş ve akla getirmiştir. öyleyse gitmeden tanıdığımız, duyduğumuz bu şehir hakkında bildiklerimizi sıralayalım.

tahran la birlikte istanbul un en büyük rakibi idi. hem de her anlamda.
batı sermayesinin en hızlı aktığı bankaları ile Ortadoğu da sermaye nin merkeziydi.
dolayısıyla lüksün de başkentiydi.

yıkıldı gitti. lakin öyle bir potansiyeli vardır ki, Ortadoğu, 3 seneyi savaşsız geçirsiz gene istanbul a rakip olur. geçmesi imkansızdır tabi. çünkü istanbul artık bir dev.
istiklal'de yeşilçam sokağında, yanılmıyorsam yeşilçam apartmanında bulunan işletme, erasmus öğrencilerinin tıka basa doldurduğu mekandır.
(#21856701) adresteki hikayenin yaşandığı mekandır. an itibari ile heeeey gidi günler dedirtmiştir. * *
taksimde istiklal mangonun karşı sokağında bulunan genelde gençlerin ve erasmusluların takıldığı bar/kulüp. cuma geceleri 11den sonra güzel müzikler çalıyor tabi fazla kalabalık oluyor. ancak son dönem fiyatlar biraz artmış o hoş olmamış.
fordlayacaksa bari gavurlar fordlasın diye düşünenlerin favori mekanlarındandır. *
Türküden bir anda yabancı pop şarkılarına atlama potansiyeli olan bir playliste sahip mekan. Gündüz yolunuz düşerde bir şeyler içeyim derseniz liseli kuul arkadaşların ortasında bulursunuz kendinizi ama gece 10dan sonra kulaklarınızı sağır edecek derecedeki yüksek müzikle sarhoş olabilirsiniz. Bütün kasıntı tiplerine ve su gibi birasına rağmen salaşlığı ve o çekici dağınıklığıyla özlenecek bir mekandır, özledim. Vizeler bitse de gitsek.
one stand night cenneti denilebilcek bir mekan. kaç tane erasmuslu veya turist ve kalacak yeri olmayan hanım kızlarımıza lojistik destek sağladım ki akıllara zarar. o sıralar 9-11 arası bira 3 liraydı ve harbi biraydı. eviniz ingilizceniz ve özgüveniniz varsa çok eğlenirsiniz. özellikle hafta içi.
içeride anlaşmalı kaşarların olduğu, abaza yeri.