esdeger 

kapat
  1. ayni, tipki, esit gibi anlamlara gelir bu kelime.

(bkz: muadil)
    #319978 (posion, 05.06.2006 20:49)
  2. (bkz: müvazi)
    (bkz: özdes)
    (bkz: paralel)
    #1596782 (yagmurlu hava, 02.05.2007 00:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esdeger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esdeger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esdeger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esdeger. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tek cocuk » polimorf olmus sokak lambasi » ertugrul gemisinin japonya ya gidisi » bir ev hayvani olarak lagim faresi » 81000306 » bree olsen » serhan sesen » selin karacehennem » semangelof » erzurum lehcesi » 96 plaka » zonu » en zengin 100 turk » devlet universitesi » kurban bayrami halen resmi tatil » hayati baskalari ne der diye yasamak » yasemin yuruk » su dongusu » su dongusu » 96 plaka » ekosfer » normlar hiyerarsisi » hayatin 3 hali » basibozuk » kirgizca » kiyamam kelimesini kullanmamis turk kizi » assahtan gelirem yukum eriktir » ertugrul saglam » kari ile kadin arasindaki farklar » uludag sozluk teki moderator hosgorusu » ilginc isimler » dakikada on bes defa seni seviyorum diyen ciftler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tuncay guney » denizden babam ciksa yerim » galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takimi » keske her hafta derbi olsa » yaran minibus diyaloglari » ordekli koyu » kazakca » yevgeni yevtusenko » fenerbahce cumhuriyeti komedisi » kiz filmi