bugün

erkekler aşık olur.bal gibi olur.ama onların aşkları biraz koşullara bağlıdır. * bir de nedense karşı tarafla aynı anda yaşayamazlar bu aşkı. zamanlama sorunu onların genetik problemi sanırım.
edit:doğruymuş. olmuyorlarmış. teşekkürler.
yazılan olumsuz entrylerin kadın yazarları mutlu ettiği bir gerçektir. "Hayır efendim erkekler de aşık olur bla bla falan filan"... Kadınlar da bunu duymak istiyor zaten; olta-sazan ilişkisi * *
saçma olan genellemelere bir örnektir.
aşık olamayan erkeklerin uydurması da olabilir*
köpek gibi aşık olurlar hem de hey babam heeyy..
aşık olmayan erkek yoktur..aşık edemeyen kadın vardır !
kadınlar aşık erkekleri görme özürlü olduklarından, etraflarındaki kütüklerde aşkı nafile arayıp dururlar.
aşığın maşuk yüreği, ÂmÂnın kalbinden süzülüp akarken, ÂmÂ, kalbinden demini süzen divaneden bihaberdir hep.
yanlış olan gerçektir.
kim ispatlamış bu gerçeği?
(bkz: isviçreli bilim adamları)
genellemedir. *
eğer ki peşinden koşan bir sürü kız varken hepsini elinin tersiyle itip, sadece birini bekliyorsa,
sevdiği kadının ağlamasına bile içi elvermiyorsa,
saatlerce bıkmadan dinliyorsa o kadını,
bakarken gözlerinin içi gülüyorsa ona, bu aşk değil de nedir? aşık erkek başka nasıl olur diye sorarım. *
sümme yalan haşa erkekler sevdimi deli gibi sever ben sevdigim kızı görebilmek ugruna izmirden ankaralara gittim sevmesem niye gideyim ulen.
aşağıdaki köşe yazısında nedenleri ile çok güzel açıklanmış olan gerçektir.

http://haber.gazetevatan.com/haber.vatan?detay=Erkekler_sk_olmaz_cunku_215017_4&Newsid=215017&Categoryid=4&wid=58
erkekler aşık olmazlar bağlanırlar.
olsa olsa erkeklerin aşık olamadığı yalanıdır o.
(#10183411) aşk gibi bir zırvalıktansa evet erkekler bunu yaparlar.. kızlar gibi ona buna aşık olup dolanmazlar ortalıkta..
bağlanırlar..
ayrıca;
- ha ha, evet olmazlar..
aşık olamadığı gerçeğidir o.
erkek başına düşen bayan sayısı yaklaşık olarak 3.75 falan olunca,adam birini görür aşık olacak gibi olur,
tam o sırada bir kadın gözüne çarpar hoopp o tarafa atlar,tam ona dallanıp budaklanacakken aaa bir de ne görsün başka bir kadın göz kırpmıyor mu?
bayan bolluğundan kaynaklanan bir durumdur.
içlerinde şu sözü bilenler ,aşk meşk hikaye sevdiğim, beni seven biri olsun tercihini yaparlar.
"çok kadın hiç kadındır,yalnızlıktır sonu."
evet aşık olmazlar bağlanırlar , kadınlar gibi onların her sıkıldığında ilişki bitmez , çoğu zamanda umursamaz olan kadınlardır. önce elde eder , sonra siktir eder.. üstüne ayrılıncada ben sana hiç bir şey yapmadım seni seviyordum der. erkekler bağlanır acı çeker , adını duymaya tahammül edemez , acı çeker sürekli acı çeker. ayrılıp barışmalar saçma gelir bi zaman sonra.
Yaşadığımız şehirlerde mesafe olan kız arkadışımı, onunla bir ömür boyu yaşamayı düşleyecek kadar severken bir gün "Mehmet ben gonca. Ayrılmak istiyorum. Bundan sonraki hayatında mutluluklar bla.bla.bla." diye bir mesaj geliyor. Ayrılığın nedenine cevap bile veremiyor. Ve defter o şekilde(hiç istemediğim halde) kapanmışken yaklaşık 4-5 ay kadar sonra olsa gerek bir gece mesaj geliyor. "Resimlerine bakıyorumda Mehmet seni çok özlemişim. en güzel şeyleri senle yaşamışım bla.bla.bla." diye bir mesaj. Ardından aptal yürek laf dinlemiyor tabi. Yeniden barışırsın ve 3-4 gün sonra mesajlarına yine cevap vermemeye başlar.

Hani ilkinde nedensiz de olsa ayrıldın diyelim. Ayrıldın ama neden bir daha ayrıldığın insanın kapısını çalarsında yeniden hayal kırıklığına uğratırsın? Bunun içinde mi bir başlık açmalı..?
gayette olurlar efenim. robot mu bu insanlar onlarda bir kalp bir ruh taşıyorlar nihayetinde. yalnız şöyle bir durum olabilir. zamanında aşkın en koyu halini yaşamış ama her aşkın sonu gibi hüsranla sonuçlanmıştır aşkları hissettikleri. dolayısıyla küsmüştür kırılmıştır aşka ve aşık olmamayı tercih etmiştir. yani tercih sebebidir yoksa çok erkek vardır aşka hakkını veren..
aşk her zaman bireyi aptallaştırır.hele ki erkeğin aptalı hiç çekilmez.o zaman ben bu gerçeğe "gık" demem.
erkekler kadınların onlara aşık olmasını severler sadece....
seviyorum dedikleri odur.
erkeklere insan dememekle aynı şeydir.
erkek de aşık olur, kadın da aşık olur; travesti bile aşık olur ülen. fakat önemli olan bunu en sağlam biçimde yaşayabilmek ve karşı tarafa da yaşatabilmektir. fakat çoğumuz bağlılığı ve alışkanlığı aşk ile karıştırdığı dolayısiyle aşk söylemi sıradanlaşmıştır.
doğru olan gerçektir. aşık olmadıkları gibi olana da saygıları yoktur. *
yalan yalan yalan.valla billa yalan.
o kadar yürekten severler ki hemde, bazen aklı almaz insanların.
bu aynı kızlara yapılan sevemezler onlar gibi kötü basit bir yakıştırma, yanlış bir tespit.
öyle bi aşık olurlar anlayamazsınız ve neticede bu şekilde başlıklar açılır.
çok kişiye birçok şairin,yazarın,senaristin,söz yazarının,bestecinin vs. nasıl aşkı üst derece yaşattığını düşündüren önerme. Ama şu unutulmamalıdır ki herkesin aşkı aynıdır aslında;aşık olduğunu düşünenlerin hepsi aşka aşıktır. Sadece ben demiyorum,nietzsche de demiş... Sevdiklerinizi düşünün,aslında asıl derin duygular sevilene değil,sevmenin içinizde uyandırdığı hoşluğadır...