ep 

kapat
  1. grupların genellikle albüm çıkarmadan önce piyasaya sürdüğü 3-4 şarkıdan oluşan albüm yavrusudur.sonradan çıkan albümde ep deki şarkılar kullanılabilir ya da çıkan ep kendine özgü ufak bir albüm olarak da kalabilir.
    #268542 (dukur, 22.05.2006 01:30)
  2. ing extended play
    #341226 (fth, 13.06.2006 03:14)
  3. -trakyaca hep
    #785150 (mr ben, 28.10.2006 22:50)
  4. (bkz: ezik parti)
    #1108952 (chilavert, 05.01.2007 12:12)
  5. (bkz: feyz al)
    (bkz: ceza)
    #1108958 (kutupsal form, 05.01.2007 12:13)
  6. (bkz: disstortion ep)
    #1108961 (Eqin, 05.01.2007 12:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ep başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ep ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ep nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ep. Copyright of the articles are belong to their authors.

» evanescence ep » gonul yazar » funeral for a friend » bir sair olarak sagopa kajmer » sounds of decay » nofx » sagopa kajmer » din kitlelerin afyonudur » we are the bible » rotting christ » sympathique » dalida » five reasons for not to believe » vader » the sea and the rhythm » pesimist ep 4 » the lost loser in dreams » the crestfallen » single » staircase infinities » sacma guc karsilastirmalari yapmak » ideal penis uzunlugu » denge siyaseti » bravo meyve sulari » lots of laughs » karizma show » gazete » 1957 » oleyim o zaman bildigin oleyim » hbs » hurriyet kasidesi » yakin dogu universitesi » ogretmen ogretir » te amo » kromaj » kamelya » alternatif youtube a erisim metodlari » graffiti is not a crime » patlicanli yemek bagimliligi » 80 darbesi » lucas biglia » 8 yasinda kiz cocugundan ataturk e mektup » boylumlama » 2008 uludag sozluk odulleri » ayhan isik » gulduk eglendik zengin kalkisi yapalim » cem yilmaz dvd sinden boot almaya calisan pc » bruce willis » ben youtube a giriyorum siz de girin » msn vermek » somine ayi postu sarap ve seks dortlusu » all this time » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yumurtanin fircalanmams tarafi » 10 bin kadinin gozunden berbat sevgililer listesi » yasindan olgun davranmaya calismak » hamas » en birinci » astral seyahate gittim gelecegim » galatasaray sultanisi » udinese fc » etimoloji » ntv