elazigsporlu sozluk yazarlari 

kapat
  1. elazığspor takımını tutan yazarlardır.**
    #1049694 (bozo23, 24.12.2006 18:22 ~ 18:32)
  2. benim de dahil olduğum grup. **
    #1049699 (barış, 24.12.2006 18:23)
  3. galatasaray bayan basketbol takimini tutup akit gazetesi okuyan sarisin ve gozluklu komunist bayan sozluk yazarlarina kıyasla daha fazla üyesi olduğunu düşündüren komünite... hayırlara vesile olsun...

*

edit: elazığ'a düşman değilim, hümanistim, esmer ve yakışıklıyım; bununla beraber sözlük yazarıyım... kaliteli forum bulmak isteyenlere özelden tavsiye verilir.
    #1049732 (crying clown, 24.12.2006 18:30 ~ 18:36)

© 2008 - uludağ sözlük

elazigsporlu sozluk yazarlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. elazigsporlu sozluk yazarlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu elazigsporlu sozluk yazarlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universiteye takim elbiseyle giden kiro » ankaray in umumi tuvalet gibi kokmasi » the lord of the rings » havaya dikip gelisine mala vurmak » allahim sen sabir ver » haydari » unlulerin makyajsiz halleri » melanko » enslaved » youtube a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games