eksi oy alirsam herkesten suphe ederim 

kapat
  1. septik yazar beyanatıdır.

bu yazarlar inandıkları, güvendikleri, bel bağladıkları bir entry kötü oylanınca yıkılırlar, elleri şişeye gider, karalar bağlayıp 'losing my religion' dinlemeye başlarlar.

ancak olayın peşini bırakmak bunların kitabında yazmaz. hemen toparlanıp o an online listesinin screenshotını alır ve iz sürmeye başlarlar.
    "şuna iki hafta önce ayar vermiştim", "bu zaten beni sevmiyo" şeklinde herkesten şüphelenir, "sen yaptın di mi alçak herif", "bak itiraf et valla bişey yapmıycam" gibi kafa karıştırıcı sorgu yöntemlerini kullanarak özel mesajlar atıp uzun bir araştırma sonunda gerçeği bulurlar.

bu yazarların eşi, dostu, akrabası olmak kurtuluş değildir. çaresiz kalırlarsa babalarından bile şüphe etmekten çekinmezler.
    #991657 (halit ayarcı, 13.12.2006 19:57 ~ 20:00)
  2. (bkz: entrylerimi artilamayanda art niyet ararim)**
    #991664 (larker, 13.12.2006 19:58)
  3. (bkz: hangi çılgın bana eksi verecekmiş? şaşarım.)
    #991666 (delismen, 13.12.2006 19:59)
  4. "that was just the dream" diye gecistirilecek olay olsun. 2-3 sene sonra zerresi kalmaz bu dusuncelerin.

(bkz: eksi oya kafa takanda eksi veren adamin akli kadar akil olmamak)
    #991712 (calemityceyn, 13.12.2006 20:06 ~ 20:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eksi oy alirsam herkesten suphe ederim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eksi oy alirsam herkesten suphe ederim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eksi oy alirsam herkesten suphe ederim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eksi oy alirsam herkesten suphe ederim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uykum geldi » ekberlik » safran cayi » turbanli kiz » kundi » bakkal hasan » ps 2 port » televizyonun zararlari » nazli tolga » helikopter yayinevi » neredekal » renault 21 optima » rapidlibrary com » minyon tipli sarisin kizlar » hesap makinasiyla hackerlik yapmak » noel baba » tahtaka » oyumu nerede kullanacagim » esekler » hazine gov tr » sevgiliye soylenen en guzel soz » untitled jason bourne project » igrenc espriler » a clockwork mandalina » you met me at a very strange time of my life » internetin yavaslamasi » o 403 » demirci » sobiyet guzeli » katillerin ayak fetisizmi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » zekeriya beyaz » yemegi sapurdatarak yemek » hayatinda hic keske dememis insan » sauron » rakibi duzmek » sozluk yazarlarinin itiraflari » antidepresan kullanmasi gereken yazarlar » butun zirvelere zall in sponsor olmasi » john williams » hayat