efe ozgur 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar. hoşgelmiş.
    #2567868 (aman heri, 07.11.2007 23:50)
  2. #2567965 yazar olduğu için pek bir mutlu olan yazar. *
    #2568411 (enzeru, 08.11.2007 03:09)
  3. o kadar yalın bir nicki var ki, sempati duymamak elde değil. ilk entryleri de son derece sade ve güzel. başarılar diliyorum, ayrıca dostum şukela bir ortama atıldın o yüzden kıymetini bil ve özenle yaz.
    #2568417 (kratostol, 08.11.2007 03:15)
  4. eskiden radyonun başından kalkmamacasına saatlerce programını dinlediğim eski bir radyo programcısı. soyadı yanılmıyorsam yıldırım 'dı. eskiden radyo mega'daydı şimdi kimbilir nerde.
    #2593559 (forever young, 15.11.2007 15:08)
  5. nefsi müdaafa yazarıdır. nefsin 7 hali hakkında sebat içinde entry giren nefsi şahsına münhasır yazardır. *
    #2650984 (ankarakarakedisi, 01.12.2007 18:25)
  6. son yazdığı "nefis" entryleriyle takdirimizi kazanan...
    #2650991 (grand ekinoks, 01.12.2007 18:27)
  7. bir ünlemdir o sığmaz okul kitaplarına.
    #2737491 (sara nobetcisi, 24.12.2007 00:06)
  8. anladığım kadarıyla ateşle oynamayı seven yazar.
    #3223521 (destination unknown, 02.04.2008 23:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

efe ozgur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. efe ozgur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu efe ozgur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about efe ozgur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» caka satmak » left 4 dead » zeitgeist addendum » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » axe africa » i am vertical » huseyin altun » takim tutan kizlarin feneri tutmasi » basliklari alt alta okumak » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » the jailer » beyoglu asigi » kadinlarin haz noktalari » grand ekinoks » kafama sikar giderim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » josef stalin » internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » fatih terim vs jose mourinho » mabuah » robert traylor » kucukken kizlarla lastik oynayan erkek » avrasya tv » olin edirne genclik spor » sevgili » binbasi ernesto olmedi daha » darbe pesinde kosan bir nesil 68 kusagi » vanpir » yumurtanin gote dayanmasi » yurekte golge birakanlar » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » dogum gunun kutlu olsun » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » southern sunrise » ankara anteras avm » yildizlar