dreadlock 

kapat
  1. rastalı bob marley saçı. ingilizce futbolda maçın 0-0'a kilitlenmesi durumu aynı zamanda.
    #473095 (cooler than jesus, 29.07.2006 02:47)
  2. (bkz: rasta)
    #850190 (brksbc, 12.11.2006 21:58)
  3. gercek ve gecici olarak ikiye ayrilir. gercegini yaptirmak cok buyuk cesaret ister cunku yaptirdiktan sonra acilmasi imkansiz oldugu icin kazitmak gerekir. uzun sacta harika durur ama cok emek verip sacini uzatanlar 1-2 aylik heves icin rasta yaptirmazlar genelde
    #959059 (bilmem, 06.12.2006 17:13)
  4. hayran olunasi sac sekli. ince ve kalin turleri vardir. dogal olarak kalin dreadlock inceye gore daha ucuzdur.
    #1194825 (bilmem, 23.01.2007 17:15)
  5. tarak girmeyecek şekilde rastalanmış saça verilen isim.

bu saç modeli herkese yakışmaz, çok az temiz insana yakışır, yüzde 85'inde de bitliymiş gibi görünür.
    #1898201 (beyazyelkenli, 10.07.2007 06:24)
  6. sanilanin aksine, düzenli olarak yikanmis ama uzerinde hic tarak firca kullanilmamis saçların bir müddet sonra kendiliğinden aldığı saç biçimidir. her ne kadar reggea ile özdeşleşsede ilk örneklerini antik misirda vermistir.
    #3164675 (satantango, 19.03.2008 22:34)

© 2008 - uludağ sözlük

dreadlock başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dreadlock ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dreadlock nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » umut sarikaya tipi mutsuzluk » milan baros un hazimsizlik yapmasi » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci » al resmini ver resmimi » her zaman daha iyi bir hikayesi olan insan » mehmet simsek » matias emilio delgado » at yaragina konmus kelebek » iyi geceler sozluk » senden elektrik alamiyorum » ridvan dilmen » hat trick yapan savunma oyuncusu » bir derdim var yasanmisliklari » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alexei smirnov » al bu gariplere olmeyi emret » capo » karnibahar kokusundan kurtulmak » turkofobi » isaac promise » mehmet demirkol » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » emirst » acma ayran » fuat saka » ruzgarli havanin verdigi gecici karizma » hayati otelemek » piramid lgbtt diyarbakir olusumu » yuhalamak