bugün

digiturk'un 9. kanalından izlenebilecek e entertainment kanalında yayınlanan, estetik ameliyatlardan manyak görüntüleri gösteren program.
kucucuk goguslu kocaman popolu zengin kizlarin surekli ameliyatlarini ve evrimlerini gosteren program.
programin doktoru o kadar efsaneler yaratiyor ama kendi karisinin hilkat garibesi oldugu program.
robert rey adli doktorun cerrahi operasyonlarindan cok ozel hayatini mercek altina alan reality show. adam o kadar ugrasiyor milleti guzellestirmek icin bir kere bile " hanimefendi sizden ne koy olur ne kasaba. " demeden hem de. kendi karisi ise tam bir kabus, adam bu yuzden plastik cerrah olmus sanki. o derece.
ayrica abazanlar icin deepnot> meme, popo falan gormek icin bosuna takilmayin, buzluyor bezevenkler *
her türlü estetik ameliyatını kısmen açık bir şekilde izleyebileceğiniz bunun yanıda dr. rey'in özel hayatını da takip edebileceğiniz program. penis büyütmeden, vajinayı daraltma, göbekten alınan yağ ile kalçaya enjekte ederek jlo kalçalarının yapılışına kadar her şeyi bulabileceğiniz bir program.
insan vücudunun belli bölgelerinin nasıl şekilden şekle girdiğini görebildiğiniz program. hele ki bir silikon operasyonu izledim ki sorma gitsin sözlük. silikon çıktıktan sonra iğrenç bir görüntü oluştu o bölgede. bildiğin plastik, naylonumsu bir hale dönüştü o deri. göğüsten soğudum. ıyykkk içim kalktı.

ay bana bir şeyler oluyor.
tamamıyla iğrenç görüntüler sunan program. adamın karısı iğrenç, ameliyat görüntüleri iğrenç yani emin olun izlemeseniz bbir şey kaybetmezsiniz.

not: ulan o nasıl bir insan o dohtorun karısı lan. kemikli bir surat hayvan gibi dudak. bööhhh.