bugün

tıpı geze geze 3 senede bitirip zorunlu hizmete gitmeyen karakterlerdir.
(bkz: kavak yelleri)
(bkz: aslı)
hepsi gossip girl ve the oc'den fırlamış tiplerdir, asla aralarında güzel ve yakışıklı olmayan bulunmaz.
yaşadıkları olaylar, çektikleri sıkıntılar tamamen hayal ürünü bir ülkede geçer.

okul hariç her yere giderler.

asla para sıkıntısı çekmezler.

sürekli bir flört ve dallas hayatı yaşarlar.
serseri gençlik. dizide aksiyon olsun diye iş bulur çalışır ama ben hiç bir bölümde ders çalıştıklarını görmedim (bkz: kalbim seni seçti)zaten dizileride neyi doğru gösterirler ki.
Genelde tıp okurlar, sevişken bir yapıları vardır. Devamsızlık problemleri yoktur, sülaleleri zengindir ya da rahattır.
hayat boş pompala coş insanlardır. Gezer tozar ama dereceyle mezun olur ibneler. Ergen tayfa da bunlara kanıp aileden uzakta bir üniversiteye gitmek ister.
her zaman bir zengin grup ve diğer tarafta da bu zengin züppelerinin şamar oğlanı fakir ama gururlu devletten burslu bir delikanlı bulunur.
merhaba, biz 50 erkeğiz, üniversite genciyiz. Darwin' in haklı çıkmasını, en azından bir tanemizin evrimleşip kız olmasını bekliyoruz.
pompacı gençliktir. ders çalışmak diye bir şey yok amına koyim. öyle şey mi olur lan? hiç komite vize final dönemleri de yok mesela. babalarının üniversitesi olsa gerek.
istanbul'un heryerine yarım saatte ulaşabildikleri bir merkezde evleri olan gençliktir. 18 sene kandırıldım ben bunlar tarafından. bir kadıköy-kayışdağı yolculuğunu 4 buçuk saatte bitirebilirken aklıma geldiler. diz çöktüm otobüste ve ağladım.