dilim seni dilim dilim yerim 

kapat
  1. yapılan bir gaftan sonra akıldan geçirilebilecek söz.bir anlık gaflet insanlara çok ağır yükler getirebiliyor. (bkz: güner ümit) ve ayrıca böyle giderse (bakacaksınız: okan bayulgen)
    #1915633 (strangerthanparadise, 12.07.2007 09:31 ~ 09:34)
  2. aslı dilim seni dilim dilim dileyim her basima geleni senden bileyim olan söz.
    #1916370 (t square, 12.07.2007 12:42)
  3. basliktaki karakter sayisinin 45 olmasi nedeniyle degistirilmis, "kişinin başına ne gelirse dilini tutmamasından gelir" anlamında kullanılan bir söz.
    #2554232 (limon cicegi kolonyasi, 04.11.2007 09:03)

© 2008 - uludağ sözlük

dilim seni dilim dilim yerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dilim seni dilim dilim yerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dilim seni dilim dilim yerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dolar » canima kadar » yuck fou » jet motoru » harry kewell » bon iver » adnan senses » bolgan » sana suresiz izin veriyorum » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » benjamin linus » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » mavi tur » ismail aq » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jack bauer vs polat alemdar » bir sifat olarak kazim » cocuklarla girilen diyaloglar » ukrayna » bilgi yonetimi onlisans programi » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » babanin sapkasini yere dusurmek » haber sicmak » pera muzesi » berlin filarmoni orkestrasi » matrixxx » ask birlestirir » tori amos » kacin buyuyor galiba » tuva