bugün

değil kelimesinin yanlış yazılmış halidir.
beyinsiz ve cahil organizmaların kullandığı bir kelimedir. çok vardır bu organizmalardan, hatta miyoz miyoz bölünüp çoğalırlar.
bir yerde* gördüğüm zaman, kanın beynime sıçramasına sebep olan sözcüktür. bir insanın hayatı boyunca "değil" kelimesini hiç görmemiş olması imkansız olduğu için, bunu yazan kişinin zeka özürlü olduğuna delalettir.
(bkz: eylence)
insanın sinirlerini zıplatan kelime ve bir de bu kelimeyi haber sitelerinde çok bilmiş yorum yazarken kullanırlar ya aklımı yiyorum kafamı duvara duvara vurasım geliyor. ha bir de "aile" için ayle derler, "iyi" kelimesi için iği kullanırlar. elime pompalı alıp toplu cinayet işleyesim geliyor bu davarolar yüzünden.

ulan hayatınız boyunca hiç mi okula gitmediniz ? hadi sizden müthiş dil bilgisi istemiyor da kardeşim ilkokulda bile bu kelimenin doğrusu öğretiliyor hiç mi bir şey öğrenmeden çıktınız şu okuldan !
(bkz: herkez)
okumayı bırakmış ve yazmayı unutmuş, bir form doldurması gerekirken bile başkasına doldurtmuş ve kalemi sadece şans oyunları oynamak için kullanmış kişinin hatalı kullandığı sözcüktür.
öğrenciye de öyrenci diyeceklerin lafı.
dahası için:
(bkz: yanlız)
(bkz: herkez)
gibi gib..
(bkz: ğ/#10546583)
(bkz: hayla)
cümle içinde göründüğünde cümleri çirkinleştiren yanlış yazılmış kelimeler grubundan bir kelime.
(bkz: bebeyim)
adamın canını sıkan yazım yanlışlarından biridir.

-de -ki eklerinin nasıl yazıldıgını gram önemsemiyorum ama bu cidden iğrenç, fakir bir yazım yanlışı lan yapmayın.
beyenmedim ve miğdeyle beraber gıcık olduğum yazım yanlışı.

Türkiye'de iki yıl kalan yabancılar bile kapıyor bu yumuşak* g olayını biz niye böyleyiz anlamıyorum.
bunu yazan adamı 100 metre uçurmak istediğim mallara ait kelime.
sokakta böyle konuşsam dayak yiyeceğimi anlamamı sağlayan kelimemsi.

la makarasına diyoz yav. ciddi deyil.
yumuşak g ye tepki olarak kullanılan kelimedir.
eylence kelimesi de bu grupta yer alır.

(bkz: sabah sabah ne oluyor lan)