bugün
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı31
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- sırrı süreyya önder43
- kader doğuştan yazılı bir şey midir8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti9
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması13
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü14
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir12
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz10
- cin görünce yapılması gerekenler11
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm8
bir giyim magazasının ismidir indirim sezonlarında bedava fiyatlara süper kaliteli ürünler satar.
çok güzel ve kaliteli kazak,hırka ve bilumum kıyafet üreten marka.ikitelli'de bulunan fabrika satış mağazalarında harika şeyler mevcut.cevahir ve bahariye de de bir adet mağazaları bulunmakta.http://www.defacto.com.tr
ultra mega giyim markası. ürünleri son derece kaliteli ve özgün.
piyasada renk kalitesiyle kendinden söz ettiren marka.*
yeni gördüğüm giyim mağazalarından.
kaçırmadım bir deneyeyim dedim.
fena da değilmiş.
kaçırmadım bir deneyeyim dedim.
fena da değilmiş.
son günlerde "jean, amerika'nın şalvarıdır!" sloganıyla, afişlerde ve radyolarda dikkatleri bir hayli üzerine çeken giyim markası.
erkekler için dileyene türkçe dileyene ingilizce baskılı mevlana temalı tişörtler üreten, kaliteli ve ucuz ürünlere sahip firmadır. buradan kendilerine sesleniyorum bayanlar için neden yapmıyorsunuz aynılarını be allahsızlar!
bir devleti tanıma şekillerinden biridir. fiili olarak söz konusu devleti tanıma anlamına gelir. hukuki olarak tanıma için (bkz: de jure)
mevcut yasalara uygun olmadığı halde yada uygun bir yasanın bulunmadığı durumlarda realitede uygulanan eylemdir.
'jean amerikanın şalvarıdır' diye reklam yapan fakat reklamın gerisinin bu sozle alakasız oldugu markadır. ne yani farklı bir kumas mı sundun?*
(bkz: de facto)
çok güzel trikoları olan giyim markası.
- vaayy necat abi kazak defacto haa..
* ben ay fak yu lan bahsana seeenn!
- mavi ekran*
- vaayy necat abi kazak defacto haa..
* ben ay fak yu lan bahsana seeenn!
- mavi ekran*
çeşit çok değil ama kazak ve gömlekleri kaliteli olan giyim markası. erkekler için olan ürünler daha güzel.
mağazalarında çatır çatır kot satan marka.
(bkz: jean amerikanın şalvarıdır)
(bkz: jean amerikanın şalvarıdır)
lat. fiili, fiilen.
Berkun Oya adlı tiyatro sanatçısının bir dönem yaptığı program adı.
resmi olarak farklı olup da uygulamadaki durumu tanımlar. örneğin ırak' bugün resmi olarak bağımsız egemen bir devletken defacto olarak abd işgali altındadır.
böyle tiffany gibi kaliteli mi kalitesiz mi anlayamayacağın bir marka.
jölemsi sümüksü bişey.
jölemsi sümüksü bişey.
sloganını jean obama nın şalvarıdır olarak değiştirilmiştir.
o ne dışkıdan reklamdır öyle. böyle harfler var irili ufaklı ekranda. onlar işte yer değiştiriyor. büyüyor, küçülüyor. saçma ötesi ucuz mu ucuz reklam.
şalvar giymeyi kötü yada utanç duyulası gibi gösteren bir reklama sahip firma. merak ediyorum dedelerinin ve dedelerinin babaları tarlada çalışırken dockers pantolonmu giyiyorlardı?
akdenizden yükselen güneş defacto sloganı mağazalarında dinlenilebilen, ürünlerin gerçekten kaliteli ve uygun olduğuğu giyim markası.
zamanında jean amerika'nın şalvarıdır mottosuyla ses getirmeye çalışmış; şimdilerde ise radyolarda duyduğum ancak henüz tv ekranlarında görme şansına erişemediğim, "cin cin çıkacak" şeklindeki iğrenç cingıllı jean reklamıyla tükürdüğünü yalamaya hazırlanan giyim markası.
edit: tükürdüğümü yaladım. * meğer adamlar yine jeanleri yerin dibine sokup, kendi ürettikleri kumaşımsı pantalonları övüyorlarmış. görsel iletişimin önemini bir kez daha kavradım. radyo reklamından bi bok anlaşılmıyormuş arkadaş. *
edit: tükürdüğümü yaladım. * meğer adamlar yine jeanleri yerin dibine sokup, kendi ürettikleri kumaşımsı pantalonları övüyorlarmış. görsel iletişimin önemini bir kez daha kavradım. radyo reklamından bi bok anlaşılmıyormuş arkadaş. *
televizyon reklamının sonunda, pantolonun ağ bölgesinin genişliğini yere çömelerek kontrol eden erkeği görmemizi sağlamıştır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar