deep dead blue 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. deep blue
  2. deep blue sea
  3. between the devil and the deep blue sea
  4. crimson tide and deep blue sea
  5. dead heart in a dead world
  6. blue eyes blue
  7. dead winter dead
  8. zed is dead baby zed is dead
  9. in deep
  10. deep not

© 2008 - uludağ sözlük

deep dead blue başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deep dead blue ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deep dead blue nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olmeden once izlenecek filmler » yaran facebook gruplari » martti ahtisaari » atanmis » rahmetli ozal i unutamamak » kabul ediyorum carlos benden iyi » turk uzaya cikarsa olasi gazete mansetleri » sizin dininiz size benim dinim banadir » mircea lucescu » istanbul universitesi avcilar kampusu » virginia gold » bakara suresi » harry kewell » iyilesmeyen yaralar » kaltar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » migfer » cumartesi yarim gun calismak » ask nazlanir » timucin esen » bugun benim dogum gunum » uludag sozluk moderasyonu » bez bebek te yakalanan matrix tadi » kibir » hefeweizen » zehra vakfi » adim adim kiz tavlama » gol sevinci » galatasaray universitesi » francisco guillermo ochoa magana » galatasaray amblemi