deep blue sea 

kapat
  1. renny harlin yönetmenliğinde 1999 yılında çekilen bir abd aksiyon filmi, canlılar üzerinda deneyler yapıp onların bir canavara dönüşmesini sağlayan sıradan bir senaryoya sahip olan film yine sıradan bir hayvan olarak kopekbaliginı seçmiş, fakat az da olsa başarılı olmuştur. Oyunculardan bazıları ise thomas jane, saffron burrows, samuel l jackson, michael rapport. sonu ise hiç beklediğiniz gibi bitmez.
    #851165 (devilscry, 13.11.2006 01:08)
  2. (bkz: çakma jaws)
    #851172 (karpuzkabugu, 13.11.2006 01:09)
  3. çok saçma bir filmdir. yönetmenin ne çektiği belli değil. yönetmen eğer korku filmi çekmeye çalıştıysa becerememiş.

filmde suyun içinde köpek balığından kaçmaya çalışan zavallı insanlar birbirlerinin testisleri hakkında espiri yapabiliyorlardı. ayrıca suda köpekbalığından nasıl kaçacaksın. ben olsan dururum belki durunca saldıramaz. koşarak kaçıyordu herifler ya. kaçtı hayvana fake attı bi tanesi. köpekbalığı adamlardan biri fırına girince fırını açıp herifi pişirecek kadar zeki ama adamdan yavaş yüzüyor. boktan filmlerde olur o anca. siz hiç öle haber gördünüz mü? hep köpekbalığı adamı yedi diye haber çıkar. demek ki kaçılmıyormuş. bir de filmde diyolar ki ortalama bir yüzücü bi dakkada 60 metre yol alır ama bir köpek balığı 300. e, o zaman bu kel kafalı zenci aşçı nasıl kaçtı? saçma salak bi film işte.
    #4349006 (neandertal, 12.12.2008 08:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

deep blue sea başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deep blue sea ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deep blue sea nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about deep blue sea. Copyright of the articles are belong to their authors.