davranis bilimlerine giris 

kapat
  1. üniversite okudugum yıllarda kolay deyip "kesin AA" getiririm dediğim fakat ibne kılıklı hocamızın sağ gösterip sol çakması neticesinde CC ile zor yırttıgım gıcık bir ders...
    #269973 (MaRTyNs, 22.05.2006 17:04)
  2. -bir açık öğretim dersi.
    -ayrıca yurtdışı patentli "davranış bilimleri" bölümü dersi.
    #269977 (asiti kaçmış kola, 22.05.2006 17:06)
  3. bir psikoloji öğrencisi olarak alınan bilimum psikoloji ve sosyoloji derslerinin gazıyla* ne çalışacağım yaa diyerek sınava girilmiş akabinde (bkz: ağzının payını almak) (bkz: boyunun ölçüsünü almak) durumları hakkıyla yaşanmıştır.*
    #274496 (mozambik tavsani, 24.05.2006 13:34 ~ 13:36)
  4. hayatımıza girdikten sonra bir daha çıkmayan ders.
    #274498 (worldlike, 24.05.2006 13:35)
  5. adı davranış bilimleri olan hatun kişi için pek hoş bir ders adı olmazdı sanırım; ne güzel böyle bir ismi koyabilme potansiyeline sahip anne ve baba da psikolojiden anlayacağına göre böyle bir isim koymaz; bu yüzden böyle bir isim yoktur diye zırvalayarak entryimi bitirsem mi bilemiyorum...
    #274513 (sidikli, 24.05.2006 13:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

davranis bilimlerine giris başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. davranis bilimlerine giris ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu davranis bilimlerine giris nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about davranis bilimlerine giris. Copyrights of the articles are belong to their authors.