combatant 

kapat
  1. yazar alımı durdurulunca yanımdaki sandelyede kahrolan ve ardından açtığım her başlığa bok atan "ööle yazılırmı abi o" diyen ama yazar olduğunda da çıktığı kabuğu beğenmemezlik yapmayan hatır gönül bilen gelecek vaadeden yazar.
    #15757 (komandost, 16.01.2006 01:12)
  2. doğruyum dürüstüm çalışkanım küçüklerimi sever büyüklerimi sayarım diyen yazar
    #15792 (combatant, 16.01.2006 01:20)
  3. küçüklerini sevdiği konusunda fikir edinilememiş ama büyükleri sayma konusunda eline hesap makinası alıp bütün büyüklerini sayabilen hesabı kuvvetli yazar.
    #15818 (komandost, 16.01.2006 01:25)
  4. benim sevgi kelebeği olduğumu zanneden yazar,iyi yazar.
    #45015 (montajelemani, 30.01.2006 00:42)
  5. komutandır, saygı duyulası bir mesleğe sahip bir vatan severdir aynı zamanda.
    #107048 (hec, 09.03.2006 04:44)

© 2008 - uludağ sözlük

combatant başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. combatant ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu combatant nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendikalesinegolatankaleci » yakisiklim » sabah sporundan sonra keyif sigarasi icmek » levine » ip atlayan gurbuz dana » alladi pulladi » sadgeldi pasa turbesi » cifte hamam » cop kutusu tekmelemek » sir isaac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci