cok sinirliyim sen kalk bi sarki soyle 

kapat
  1. muhteşem bir sabah programı diyaloğu daha. birbirinden armut suratlı iki medyumun konuk olduğu programda medyumlardan birinin klasik medyum hareketini uygulaması * sonucu sunucu sinirlenmiş ve bu sözleri söylemiştir.

- çok ayıp, çok ayıp, sözlere gücü yetmeyen insan hareketi bu. çok ayıp vallahi çok ayıp anam avradım olsun çok ayıp (lan anladık). bak nasıl sinirlendim. (burda birazda ıkınır).

akabinde skindirik şarkıcı konuğuna dönerek:

- çok sinirliyim sen kalk bi şarkı söyle.

şarkıcı da ezik büzük bi şekilde kalktı söyledi ya vallahi söyledi. lan o ne biçim laf adama sktir git lan bana ne sinirlendiysen ben senin dalkavuğun muyum demezler mi? demediler lan kalktı paşa paşa söyledi hatun.

- çok sinirliyim sen kalk bi şarkı söyle, sen ayran yap, hey sen düzgün otur, şşş bıyıklı tipini beğenmedim sktir git. sinirliyimdir yani.

edit: ben bu entryi yazarken medyumları barıştırdılar ailece çok mutluyuz sözlük.
    #2425438 (sur duvari, 04.10.2007 11:33 ~ 11:39)
  2. (bkz: küçük damat sen masanın ucundaki elmayı getir)
    (bkz: daver şarabımı doldur)

*
    #2425449 (cernonil, 04.10.2007 11:36 ~ 13:42)
  3. (bkz: mazlum sen de söyle gel bakayim)
    (bkz: bu kim lan)
    (bkz: mazlum gitti bu saban)
    (bkz: idare edin)
    (bkz: oh bu vuruyormus yahu)
    (bkz: bunun cani dayak istiyormus yahu)
    #2425478 (mulayim, 04.10.2007 11:44)
  4. hanim kos tufegimi getir tadında leziz, kullanışlı bir laftır.
    #2425498 (cemmm, 04.10.2007 11:52)
  5. (bkz: çok mutluyum kalk bi 10 dakka sıç)**
    #2425525 (motosikletli kiz, 04.10.2007 12:00)
  6. (bkz: beni eğlendir)
    #2425530 (fewzi1907, 04.10.2007 12:02)
  7. ortaokul hocalarımdan biri yapardı bunu. sinirlendiği öğrenciyi kaldırır ve şarkı söyletirdi.

günlerden bir gün önümdeki kızın saçlarıyla oynarken beni yakalayan hoca ayağa kaldırdı ve şarkı söylememi istedi. o sıra bi kral tv var, ne biliyosak kral tv den biliyoruz. bende başladım mustafa sandal'dan ''bu kız beni görmeli bana kazak örmeli yanlız beni sevmeli oo oooo''... şarkı sonrası sınıfta üç kişinin gülmekten karnı yarıldı, iki kişininde apandisti patladı. öğrenci velileri bana şarkı söylettiği için öğretmeni meb ye şikayet ettiler. öğretmen öğrencilerinin sağlığını bozmaktan ve üç kişinin geçici duyma bozukluğu geçirmesinden suçlu bulunarak açığa alındı.
    #2425539 (deatly, 04.10.2007 12:05 ~ 12:06)
  8. -hanım sinirliyim kalk bi göbek at.

-ben de sinirliyim bey sende bi amuda kalk.

-babanne çok sinirliyim şarkı söyle.

-torunum sorma ben de sinirliyim azıcık tef çal.

-ooohhh felekten bi gece oldu valla.
    #2425829 (sur duvari, 04.10.2007 13:29)
  9. (bkz: siz mutlu lerzan mutlu)
    #2425856 (mevta, 04.10.2007 13:41)
  10. - çok sinirliyim. sen kalk bi şarkı söyle.
    + ayıpsın abi.. ''çat öpeyimmmiii, içimede çekeyimmmiii, sallanıyor her yerin de, elinede vereyim mi''..
    - bu ne lan?
    + cankan abi.. dur daha devamıda var... lak lak ederim kızla konuşurum, iki laf ederim onla konuşurum..
    - sus lan sus. allah belanı versin.
    #2428264 (deatly, 04.10.2007 23:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cok sinirliyim sen kalk bi sarki soyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cok sinirliyim sen kalk bi sarki soyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cok sinirliyim sen kalk bi sarki soyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cok sinirliyim sen kalk bi sarki soyle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» libidal obsesyon » osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur » alaaddin aldemir » derule » drejan asireti » zomla com » cabuk yaglanan sac » zazaca » acer aspire 5100 » matruska » iskender evrenosoglu » murat yalcintas » kiyida kosede kalmis super sarkilar » duzce anadolu ogretmen lisesi » yine dipcik gibisin » lubetube com » capa anadolu ogretmen lisesi » yaran mackolik com yorumlari » biyoder » kulfu » banyo » nida ates » maca asi » selena » butun gece » mrtince » football manager 2008 » tacikistan » her sivi ile sigara icme istegi » burada sorulari ben cevaplarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » koylu » kartal anadolu lisesi » ceyhun celikten » boran boran » hicbir sozluk yazarini takip etmemek » gocmen polisi » bacak fetisisti » sessize almak » deniz demir » sinavdan ilk cikan ogrenci