bana bir sarki soyle 

kapat

1. kısaca (bkz: ümit yasar oguzcan)

Özledim sesini ne olur konuş
    Bir gül açtır zamanların ötesinden
    Karanlıklar içindeyim, kapkarayım bugün gel
    Gök mavisinden, deniz mavisinden
    Bana bir şarkı söyle
    içimde bir şey kımıldıyor
    Gözlerim kan çanağı, yorgunum, uykusuzum
    Bir baksana ne haldeyim deli divane
    Yaralıyım, çaresizim umutsuzum
    Bana bir şarkı söyle
    Yağmur ol yağ üstüme, güneş ol ısıt
    Dökül karanlığıma ışıklar gibi
    Al beni, en uzaklara götür
    Sesin aksın içimde bir pınar gibi
    Bana bir şarkı söyle
    Bütün renkleri kat birbirine
    Buram buram bir turuncu getir geçen yazdan
    Bir tüy gibi, bir bahar dalı gibi
    Hafiften, inceden, güzelden, en beyazdan
    Bana bir şarkı söyle
    Bazan kar nasıl hazin yağar bilirsin
    Kurşuni bir gökyüzünden ağlamaklı
    işte öyleyim, kapkarayım bu gün gel
    En hüzünlü sesinle, en dokunaklı
    Bana bir şarkı söyle
    #216364 (ümit, 06.05.2006 14:39)
  2. bana bir sarki söyle
    icinde hüzün olsun
    basina kuslar konsun
    sonunda gurbet olsun
    yare doymamak olsun
    bana bir sarki söyle
    icinde toprak olsun
    sararmis yaprak olsun
    dillerde bayrak olsun
    bana bir sarki söyle

zemheride güller acsin
    agustosta karlar yagsin
    yarinlara umut kalsin
    bana bir sarki söyle

bana bir sarki söyle
    icinde hüzün olsun

nemrut dagin gülün olsun
    telgrafin teli olsun
    coskun bahar senin olsun
    bana bir sarki söyle

(bkz: zülfü livaneli)
    #1373382 (kültürsüz dinazor, 04.03.2007 16:23)
  3. bilmem kaç gb'lık müzik arşivine rağmen utanmadan limewire'da cirit atan bünyenin msn vasıtasıyla dilenme cümlesi.

- kanka bana bir şarkı söyle.
    + bas gaza.
    - ooo ismail yk değil mi o? full albümü var bende başka bir şey söyle.
    + piuuu allah belanı versin o zaman senin.
    - allah belanı versin'de ismail yk'nın abi, full albüm var diyorum sana.
    + ...
    #4209519 (TTTDDD, 10.11.2008 00:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana bir sarki soyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana bir sarki soyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana bir sarki soyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana bir sarki soyle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » coen kardesler » akp izmiri alabilir mi » ruffles acili » besle yetimi siksin gotunu » internetten hatim indirmek » buyuk iskender » 9 eylul universitesi nde saldiri » eric djemba djemba » devrimcilerin ve komunistlerin esek arisi olmasi » ulkuculerden dayak yemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » the dark knight » across the pasific » ace in the hole » kucuk bir ask masali » animaniacs » bir ibadetmiscesine sevismek » veysel guney » iuscivile » enrico macias » ozz le grand