cocuklugum canim benim 

kapat
  1. çocukluğum, canım benim;
    akşamı da çok sevdim ben: çıkıp dolaşmak saati.
    fistanların taç yapraklarına girdi beslemelerimiz...
    ve pancurlara yapışmışcasına, donmuş saç örgülerimiz altında gördük
    o çıplak, o pırıl pırıl kızların,
    şöyle bir el ucuyla
    kaldırmalarını yumuşacık halkasını fistanın.

annelerimiz aşağı inecek şimdi
    türlü ot kokuları sürünmüş...
    güzel boyunları var onların.
    git karşıla ve söyle:
    en güzelleri benim annem.
    aha duyuyorum
    odalarda, artlarından hafif bir gök gürültüsü
    sürükleyen kolalanmış bezleri...
    ya ev! ev mi?... çıkıyorlar baksanıza!

bir yaşlının bile içi geçerdi, bendeki o bir çift kaynana zırıltısına
    ve ellerimden sesler çıkartmama
    süs fasulyeleri, sarmaşıklar ve brezilya nohutları örneği.

bizim oralarda yaşlılar, çekip bir iskemle avluya, punç içerler irin renginde.

saint john perse
    #1619773 (mulayim, 08.05.2007 03:23)
  2. dünyada en önemli iki şeyin uçurtma ve elma şekeri oldugu güzel günler.
    #1619958 (Rainman, 08.05.2007 07:11)

© 2008 - uludağ sözlük

cocuklugum canim benim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cocuklugum canim benim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuklugum canim benim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uclari kirik » parmaklari kesik eldiven » knight online » yigit ozgur esprileri » kirazliyali » ismail yk dinlemekten utanmak » verdi » verici insan » iki taraf da severken yasanan ayrilik » batan geminin mallari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci