cocugunu durbunle izleyen baba 

kapat
  1. alpay erdem'in ciziktirdiği önceleri lombakta arz-i endam eden son zamanlarda ise penguen dergisinde arz edilen kösenin ismidir. cocuk avanak avniye benzemekle beraber babasinin gözünde osurdugu kabahat sictiği kabahattir.
    #2202534 (mulayim, 26.08.2007 14:32)
  2. (bkz: cocugunu durbunle izleyen adam altilamasi)
    (bkz: cocugunu durbunle izleyen adam üçlemesi)
    #2202549 (rectoa, 26.08.2007 14:35)
  3. muhtemelen tek çocuktur. yazıktır günahtır.
    #2202572 (banaesmeyianlat, 26.08.2007 14:38)
  4. çocuğuna aşırı derece de düşkün bir babadır.bu tür babalar genelde; nisan-mayıs aylarında bile çocukları üşeyecek diye kazaklar, mantolar giydirirler. tabi olan bizim masum yavrucağımıza olur.
    #2202659 (illetyus, 26.08.2007 14:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocugunu durbunle izleyen baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugunu durbunle izleyen baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunu durbunle izleyen baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugunu durbunle izleyen baba. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » paintitblack » antihipertansif » ben bu yaziyi sana yazdim » ordusu olmayan ulke » izledigi dizinin basligina bakamayan yazar » turk medyasindan utanmak » local color » deivid de souza » sozluk erciyes » tayyip i uzmek allah i uzmektir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » moodys in turkiye yi tehdit etmesi » oldboy » cemberimde gul oya » tev anadolu lisesi » golu ilk bulanin soyledigi soz » god is dead » the shining » hemsire » allah in izniyle dunya nin tum iscileri birlesecek » bir pezevengin hatira defteri