club penguin 

kapat
  1. internette yapılabilecek en eğlenceli şeylerden biri.
    #2482185 (karin, 17.10.2007 21:16)
  2. gazetesini okumak için perşembeleri pc yi açıp oyuna girdiğim partilerini free itemlerini ve pinlerini düzenli olarak yakaladığım acaba arkadaşlarım bunu oynadığımı bilseler ne tepki verirler diye düşünmeden edemediğim eğlenceli oyun.
    #2627133 (denizkestanesi, 25.11.2007 02:51 ~ 09.12.2007 04:23)
  3. tamamen bedava olmamasi insanda burukluk yaratan hos oyun.
    #2627220 (hewit, 25.11.2007 03:34)
  4. penguenlerin şapşal yaratıklar olduğuna bir kere daha kanaat getirmemi sağlamış oyundur.ayrıca da yarışamadım başka penguen yok diye, sözlükçüler sizin penguenleriniz kim,gelin yarışalım..
    #2627251 (hefeweizen, 25.11.2007 03:49)
  5. cok cok cok sevimli bir internet oyunu. kendinize sectiginiz penguenle cesitli maceralara atilabildiginiz gibi kucuk yarismalara katilip puan kazanip, "puffle" denen hayvanciklardan satin alip onlari besleyip, gezdirebilirsiniz ya da diskoya gidip dans edebilirsiniz.

http://play.clubpenguin.com/
    #2927834 (limon cicegi kolonyasi, 31.01.2008 21:42)
  6. yine güzel elbiseler, eşyalar ve igloo süslemeleri için vip üyelik gereken, onun için de gerçek para gereken online oyun.

(bkz: olmazsa olmaz)
    #2927845 (prisoner, 31.01.2008 21:44)
  7. miniclip bünyesinde top 10'de ilk sırada olan oyun. ben bildim bileli oynanıyor bu oyun. zevklidir. denenmesi tavsiye edilir sevgili uludağsözlük ahalisine.
    #3683132 (air20, 18.07.2008 17:09)
  8. miniclip'in yarattığı oyundur. disney'le ilişkisi vardır. güzeldir, iyidir. karnavallar, değişik oyunlar, kendi igloo'nuz, kendi "puffle"larınız, kendi aksesuarlarınız ve daha fazlasını bulunduran oyundur. ajan olmanız bile mümkündür.

not: Xevo* oyundaki nickimdir. ulaşmak isteyen ulaşsın. ayrıca ajanım, kıyak geçebilirim size.
    #4031173 (prisoner, 01.10.2008 19:48)

© 2008 - uludağ sözlük

club penguin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. club penguin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu club penguin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olmek istememek ama olememek » hasan mezarci » la havle ve la kuvvete falan olmak » ucak » hasan kurtulmus » asansorde bir basina yapilanlar » star ana haber » kizlari guzel gosteren detaylar » tori amos » kizilmaske » galatasaray universitesi » ridvan dilmen » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » bir de sen gitme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » ulugay sozluk » yozlasan halkin vahim durumu » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » inter city firm » bas peri kulina » berlin filarmoni orkestrasi » mulkiye » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » helal olsun dedirten entryler » what the fuck is that » heroes » bir gun herkes teletabi olacak » bon iver tarzi baslik acma rehberi » bos beles entryler