clem bietzsche 

kapat
  1. kuzey buz denizi^nde yüzen ilk kadın..
    herhangi bir almanak, ceride ya da nüshada adının anılmıyor olması ise bana, sancılı kasık ağrılarımı anımsattı gürpedek.. nietzsche ile yaşadığı isim benzerliği dolayısıyla bana, soğuk mantığın yaratıcısı addettiğim ayn rand^ı anımsattı biraz evvel, objektivist bölünmeleri longoz bellemiş düsturuma aykırı bir hareketmişcesine kahve koydum ardından.. deniz, buz; mantık, buz; elemine edilemez süperfisyel sistemlerde mat bir istihza gezinmekte, karıncalanan taraçalarda yapışkan bir rakit faniliği ve uzaklardan elma ağaçları oldukça erdişi; basübadelmevtden gem vuran folyos solukları sulara sual soran, fosfor asimetri ile determine edilen reseptörlerde buruk bir işkence; clem ayaklarına suya değdiriyor kanıyor orhan veli; u'rumelihisarında u'lubatlı hasan'ın ölü izleri -ayak ve parmak- arasından hayretler içindeki hayratlar var; clem gövdesini suya teslim ediyor uzaklarda orhan veli kan'ıyor kanık..

tikelin çoğula sevdasında yosun gravürleri, zendost bir bad derininden yüzeyine osuran.. clem bietzsche, filarmoniler arasında zemberekten yaratılmış bir kirli cenin gibi alımlıyor bizi.
    #1267526 (Dasti, 06.02.2007 20:49)

© 2008 - uludağ sözlük

clem bietzsche başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. clem bietzsche ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu clem bietzsche nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hexenkessel » vesselam » cekme helva » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » taylan sigirci » hepsiburada com » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » ilkokulun vazgecilmezleri » irkci saman ile irkci musluman savaslari » crossfire » kitap okumamayi marifet saymak » ask onarir » alternatif prezervatif reklam sloganlari » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » alternatif var misin yok musun diyaloglari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » irriducibili » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » yagmur » albert einstein » ask » izlanda » richard ramirez » ve tanri kadini yaratti » metroda cift kale mac yapmak » silence is golden » serkan gedik » bunyamin ayasi turbesi » ktu sozluk » memati bakisi » ask vazgecer