cennet tepesi 

1. ayvalık'ın çoğu kısmını ayaklarınız altına alıp görebileceğiniz eşsiz manzaralı tepedir. başka yerde bulanmaz.
    #1140961 (insan, 12.01.2007 05:22)
  2. (bkz: aşıklar tepesi)
    #1140965 (il010471, 12.01.2007 05:23)

© 2008 - uludağ sözlük

cennet tepesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cennet tepesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cennet tepesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» guclu ego zayif strateji kombinasyonu » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » bir joker olarak ergenekon » shrek corum versiyonu » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » kizkaciran damat » ask yaralar » mulkiye » seri eksi oy veren ibne » slm asl pls » uludag sozluk altin gunu » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » age of mythology titans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask hukmeder » genelkurmay baskanligi » not a second time » prof dr recep yaman karadeniz » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » uludag sozluk gammazi » ask ayirir » atanmis » ataturk cagdasliktir » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » ben ask oldugumu aglarim » orta turkce » yilan yagi » borg el arab stadium