cekmeyin kardesim 

kapat
  1. paparrazilere uygunsuz pozisyonda yakalanan ünlülerin gazetecilere söylediği sözdür.
    #723345 (keserim ulan topunuzu, 11.10.2006 13:51)
  2. kardeşini uygunsuz bir halde yakalayan abinin sözü ..

* - ıhh ıhhıı .. az kaldı .. geliyorum ..
    * - napıyon lan sen .. kaç kez dedim .. çekmeyin kardeşim ..

* *
    #723971 (tudor lodge, 11.10.2006 16:41)
  3. 10Larca kişinin dayanıklı bir ipin iki ucuna eşit oranda dağılmaları ile başlayıp, kişilerin var güçleriyle karşı tarafı kendilerine doğru çekmeleri esasına dayanan oyun devam ederken, kişilerden birinin karşı tarafı psikolojik olarak etkilemek istemesi sonucu atılan, nidadır.
    #723995 (cumartesi gecesi uykusu, 11.10.2006 16:47)
  4. yav çekmesene kardeşim biz ünlü müyüz yav.*
    #724042 (esprimakinasi, 11.10.2006 16:58 ~ 22:03)
  5. gittikleri yerleri bizzat bildiren ya da kameraların cirit attığı yerlerde dolaşan magazin malzemeleri sözü...
    #724044 (aquantass, 11.10.2006 16:58)

© 2008 - uludağ sözlük

cekmeyin kardesim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cekmeyin kardesim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cekmeyin kardesim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en mukemmel kadin » david lynch » baba okuyacagim bana burs bul » neo ile trinity nin cocugu olmak » flea » pink martini » ici bosaltilmis kavramlar » baslanildiginda zor birakilan seyler » balkon yikamak » kucuk kizlari taciz etmenin dayanilmaz hafifligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci