bugün

1 yıl sonra yalan olacaktır.
çocukluğumdan beri beğenemediğim adamın, yaşlanmasına rağmen hala çocuk gibi kaldığını, çocuk gibi baktığını farkettiğimde beni şaşırtan gerçektir. adam beybifeys.

öyle erkek mi olur lan?
brad abiye " hele otur bi soluklan yiğidim " deme vesilesidir.
(bkz: minare yikilsada mihrap yerinde)
hala taş gibi olduğunu değiştirmiyor.
bundan sonra the spy game tadındaki filmlerde onun oynadığı genç tipin yerini başkasının, robert redford abimizin oynadığı tecrübeli ve yaş ilerlemiş elemanın yerini ise brad'in kendisinin alabileceğini gösteren gelişmedir.
hala iyi vurur hatta daha bilinçli vurur tam 12 den vurur. bir erkeğin en iyi dönemi 38-55 arasıdır. deneyin ve görün.
şaka maka brad yaşlandı. elliye merdiven dayadı adam. henüz oyunculuğunu ispatlamaya çalıştığı dönemleri hatırlıyorum da geldiği noktada oyunculuğu çok iyi deli bi tarafı var...
bir zamanlar dedeminde içinde bulunduğu yaş döneminde olan kişi. fakat dedemin brad den farkı 48 yaşında dört torunu olmasıdır.
22 yıl sonra hakkında açılacak başlık şöyle olabilir:
(bkz: yaş 70 iş bitmemiş)*
2100 yılında o kadar gençleşecek ki 5 yaşında bir çocuk gibi gözükecek olan amcamız.
aldığı growth hormon sayesinde 40 yaşında bile göstermeyen oyuncunun artık ciddi ciddi yaşlandığı gerçeğidir.
Adam gittikçe gençleşiyor. Genlerinde var heralde. Bir bu var bir de Ajda Pekkan. Yaşlanmak nedir bilmeyen insanlar. Zaten yabancılar hep böyle. Yaşlılığa tepki olarak doğmuşlar galiba.