blew 

kapat
  1. nirvananın bleach albümündeki ilk parçası.

buyurun sözleri:

if you wouldn't mind i would like it blew
    if you wouldn't mind i would like it loose
    if you wouldn't care i would like to leave
    if you wouldn't mind i would like to breathe

is there another reason for your stay
    could you believe him when you discussed his stain?
    here is another word that rhymes with shame
    you could do anything...
    #428325 (thetempleoftheking, 15.07.2006 16:44 ~ 16:45)

© 2008 - uludağ sözlük

blew başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. blew ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu blew nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futsal » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » hayko cepkin » enis faik arcan » hayattan sikilmak » morgan freeman » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » bir sehri sevmek » kucuk kadin » gol sevinci » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » adim adim kiz tavlama » genelkurmay baskanligi » kork bizden » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lenovo » it s too late » revolver » cekememek » orgeneral sadi ozcan » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » yaran entryler » badlik amiri » seytan tirnagi » benjamin linus » lumpen burjuva » f 16 fighting falcon » yeni alinan pc yi cokertmek » mircea lucescu » michael skibbe