blasphemy 

1. ing. tanrıya ve kutsal değerlere hakaret etme. bunu yapan insanlar için
    (bkz: blasphemous)
    (Jusenas, 04.03.2007 17:46)
  2. dave mustaine'in çok güzel telafuz ettiği sözcük... (bkz: diadems)
    (blasphemy, 23.04.2007 04:10 ~ 26.04.2007 23:27)
  3. yeni bir yazar. hoşgelmiş.
    (cilgin ordek fahriye, 23.04.2007 07:11)
  4. 4.nesil yazar.ilginç birine benziyor.*ayrıca *
    (polimorf olmus sokak lambasi, 25.04.2007 01:33)
  5. bir iki entrysinden bile Deep Purple hayranı olduğunu belli eden yazar.
    (chili pepper, 27.04.2007 00:56)
  6. sözlük yüzünden yeşil renginden soğuyan nesildaş, kader ortağı. * *
    (abisesque, 26.09.2007 06:20)
  7. o da görebilen yazarlardan.
    (jagatai, 30.09.2007 16:24)

© 2008 - uludağ sözlük

blasphemy başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran msn iletileri » su uzun gecenin gecesi olsam » anibal in mezari » oovxvoo » wearing the inside out » yolda yururken sigara sondurtmeye calisan zubukler » muhammed bin abbad » o nur u saran basortu » yoneylem » etek dolusu » eski sevgiliye benzeyen birine rastlamak » sevgiliyi arkadasla opusurken gormek » ugur meleke » backtrack » gey » house md » kandiber kalesi » sozlukteki hayvanlar » nation » merve terim » ben onemliyim ben degerliyim » alvin ve sincaplar » goodboy » guzide duran » karadeniz teknik universitesi » seovinin gelecegi » fb tv » domuz » merhaba ankara zirvesi » yargitay » durum cubugu » georgi jukov » lyla » eski sevgiliyi gormek » dortlu salchow » ilgi mesaji » sopho khalvashi » sikmaya baslayan sozluk jargonlari » h » akp yandasi felan degilim sadece bidibidi » piyanistin onundeki notalari ceviren eleman » nagger » apis arasi kokusu » pisa » diyarbakir dan mi geldiniz » hans von aachen » yalniz goz koprusu » sozluk yazari olmak » future perfect tense » google sozluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa