bir ideoloji olarak exorcism 

kapat
  1. sanırım hristiyan din adamlarının ilgi alanına giren ve yüzyıllardır süre gelen bir olgunun çok fazla para kazandırması sonuçunda sinema ekranlarına yansıması. öyle ki hollywood yapımı bir çok korku ve gerilim filminde itina ile şeytan çıkarma ayinlerini görürüz. aslında başlık bir yonetmen ideolojisi olarak exorcism olabilirdi. şu sıralar şeytan çıkarma ayinlerini gördüğü an kusucak pozisyonda olan sinema izleyicisinin pek hoşlanmadığı yeni yetme yönetmenlerin sinemada exorcism ideolojisi peşinde koşarken çok dikkatli olması gerektiği bir gerçek.*

(bkz: the exorcist)
    (bkz: baslik ve nick uyumu)
    #3705025 (possessed, 22.07.2008 23:34)
  2. ancak hristiyan bir yönetmenin benimseyebileceği ideoloji. netekim yıllardır iyi sömürmüştür sinema sanatı bu şeytan olayını. çünkü onlarda da bu vardır. hala adam akıllı cinli büyülü film yapamadık. işte bu da bizde iyi para yapardı ancak beceremiyoruz korku filmi yapmayı.
    #3705120 (heros, 22.07.2008 23:46)

© 2008 - uludağ sözlük

bir ideoloji olarak exorcism başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bir ideoloji olarak exorcism ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bir ideoloji olarak exorcism nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yigit ozgur esprileri » joker da » ben » behold the man » silent running » tayyip e sok ceza » bulent uygun » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » losing my religion » anlayamazsin » anterograd amnezi » omer toprak » yabanci gruplarin turkce mealleri » ilginc koy adlari » gotumuzde ergenekon parmagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » tikky » you don t mess with the zohan » orospu cocugu olunmaz orospu cocugu dogulur » sair uuserlardan siirler » cem karaca » iste gidiyorum » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » tanrilarin arabalari » kazin ayagi oyle degil » isvicre » belgetor » dolmusta onde oturmak » physiologic autogynephilia » arto tuncboyaciyan