bilen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yok mu bilen
  2. bir bilen
  3. hudaverdi bilen
  4. mahmut bilen
  5. cok bilen cok yanilir
  6. giyinmesini bilen kiz
  7. 20 dil bilen insan
  8. bilen bilir
  9. cok sey bilen insanlar
  10. bilen kazanir

© 2008 - uludağ sözlük

bilen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bilen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bilen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hasan igsiz » uzerinde sabahliklar ile sabahlamak » hunters of the sky » seyh sait isyani » genelleme » var misin yok musun tony » seni ozledim oglum » hayata dair umut veren detaylar » regulus » 7 dersten kaldim baba » koca haydar » havaya ucurmak » veresiye yazdirip ustu kalsin demek » laz pacino » jandarma ozel harekat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dogum tarihini bilmeyen insan » kurtlar vadisi » godspeed on the devil s thunder » pkk vuruyor hukumet uyuyor » sirinler » serbest muhasebeci mali musavir » nobody s fool » bir turkiye cumhuriyeti vatandasi olarak soruyorum » silaha isemek » ask her seyi affeder mi » kurdistan » kazan kazan » seri eksi oy veren galatasaray timi » fatih tekke » weisses fleisch