bez 

kapat
  1. -kumaş, kumaş parçası, örtü (sile bezi).
    -ince, zarı olan madde (tiroit bezi).
    #224562 (asiti kaçmış kola, 09.05.2006 15:55)
  2. bebeklerde ve yatalaklarda tuvalet problemlerini giderme amaçlı kullanılan araç.
    ayrıca; (bkz: toz bezi)
    #1155763 (onurga, 15.01.2007 00:43)
  3. (bkz: boklu bebek bezi)
    #1513146 (ali biberon, 10.04.2007 17:44)
  4. (bkz: sıçtı cafer bez getir)
    #3509369 (semi, 08.06.2008 01:22)
  5. (bkz: bez bebek) **
    #3617914 (okey oynamayan dorduncu selim, 04.07.2008 11:19)
  6. en son teknoloji bez için
    (bkz: micro fiber)
    birçok çeşidi olan bu bezlerin ismi smartdiye de geçmektedir piyasada.
    duvar, yer, lcd ekranı,araba camı, göz makyajı ve hatta cilt temizlemek için de çeşitleri vardır ve detarjansız kullanılmaktadır.
    yalnızca su ile ıslatılıp kullanılmakta yine su ile bezin temizliği yapılmaktadır.

--spoiler--
    ben makyaj için olanı denedim, inanamadım.makjaj temizleme losyonlarının bile kalıntı bıraktığı göz çevresini bir bez parçası yalnızca su ile nasıl bu kadar iyi temizler.
    aklım almadı.
    --spoiler--

piyasada oldukça yüksek fiyatlara satılan bu bezler kolay kolay da eskimiyormuş.
    #3617935 (nada, 04.07.2008 11:27)

© 2008 - uludağ sözlük

bez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wordpress » jim adkins » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » elfen lied » otme bulbul » delikanli adam » tesettur icine g string giyilmesi » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » seks icin alternatif tabirler » a kare kok uc bolu dort » impossible brutality » 2008 kuresel ekonomi krizi » ispanyolca » tutun kolonyasi » bacak agrisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nine inch nails » erkan ogur » inkpinkzink » logitech » mystery » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » defendant » ayak fetisizmi » moldovya » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » kurt » ergenekonu tersten dusunmek » ogrenci evi » greasemonkey » mehmet turgut