benim var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senin malin benim benim malim benim
  2. hata benim gunah benim suc benim
  3. kerem de benim asli da benim
  4. cay benim cesme benim
  5. kale benim san benim
  6. ogretmenim canim benim canim benim
  7. o benim
  8. oy benim
  9. bir benim ol
  10. aa bu benim lan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» koncinalar » chatwalk ta bir yerde » turk erkegi » ya evde yoksan » cem yilmaz » osman nuri sozkesen » babanin tarihi eserleri » maurice williams » grand theft auto san andreas » asiri kiskanc baba » mor ve otesi » kitap » tarihin sonu » derken bosalma » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » george wilson » marul hasati » huseyin hatemi » space tusu » alternatif rte digiturk diyaloglari » kagit ustunde » moonwalk » yengec dansi » dokum » viktor sklovski » huseyin uzmez » uluslararasi genclik kamplari » izmir » laguna beach a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa