benim niye yok 

1. bir isyan cümlesi. çoğu zaman kişinin başkasında olana tamah ile bakması sonucu istem dışı ağzından çıkan, çokça içinden söylediği bir cümledir. halbuki eldeki ile yetinmek, elde olanı görmek gerekir.
    #39596 (steve, 26.01.2006 18:39 ~ 18:41)
  2. tiki özentilerinin soyleyebilecegi soru cumlesi.
    #39627 (otisabii, 26.01.2006 18:57)
  3. anne babasında hatta kardeşinde de bulunan fiziksel ortak bir özelliğin, neden kendisinde bulunmadığını sorgulayan kimsenin, ebeveynlerine yöneltebileceği soru.
    #3096255 (siyahdalya, 05.03.2008 03:38)
  4. olumlu konus der hep annem... benim niye yok deme... benim ne cok var de... bardagin dolu tarafini gormek her zaman rahatlatir insani... klasik cumledir aslinda ama herkes mukemmel degilidir ki yada herseye sahip olamaz bir insan, sahip olan da kiymetini bilmiyordur kendisine ait olanlarin..o yuzden en guzeli; niye bende bu kadar cok, al sende bundan yok....
    #4082438 (beyazin gorunmez hali, 13.10.2008 08:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim niye yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim niye yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim niye yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim niye yok. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » skupia » arabaya veren kizlar » werwe » hayatimi kaydiran arabesk sarkilar » oriana fallaci » tortellini » bir kedinin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » abdullah ocalan » saint benoit lisesi » senin agzini yuzunu sikerim orospu cocugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ozur diliyorum » parseller » dee » aziz yildirim isi bagladi fenerbahce sampiyon » tas cikartmak » estadio jose nasazzi » 1850 » le tribunal » fotospor un ideal fenerbahce onbiri » alengir