benim icin bakirelik onemli degil 

kapat

1. (bkz: sen bana vericek misin o'nu söyle)
    #3193712 (nerval, 26.03.2008 20:36)
  2. alakasız gibi görünmekle birlikte ilginç bir örnekle desteklenen önerme.

The kingdom of heaven filminde balian'ın sibylla'ya ettiği bir kelam vardı kudus şehrinin savunmasının hitamında " abinin krallığı burada* ve buradaydı*.

sonucta hiç bir erkek hayvan misali bir takım bilgileri doğuştan load olarak gelmiyor dünyaya, bir şekilde çevresi yada kendi isteğiyle birileriyle fiziksel olarak ilişkilerde bulunuyor. ve ülkem insanı bunu gayet normal olarak karşılıyor*

lakin söz konusu ülkemin hatun kesimi bir takım ihtiyaçları* uğruna yaptığı en ufak eylemde yaftayı** rahatlıkla yiyebiliyor. kaldı ki evlendikten sonra da bu eylemlerini çok rahat sürdürebiliyor, bir çoğu evliliği bu uğurda araç olarak kullanabiliyor rahatlıkla.

beyin olarak sadık olmadıktan sonra kasıkları güneş görmese ne yazar böyle bir durumda bu insanların..

şeklinde bir beyanatlada desteklenen önermedir aynı zamanda.
    #3193747 (sultanfirardasenneredesin, 26.03.2008 20:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

benim icin bakirelik onemli degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. benim icin bakirelik onemli degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu benim icin bakirelik onemli degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about benim icin bakirelik onemli degil. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » i lived on the moon » sexmania yazar » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » itu » tamamen duygusal » hangi cilgin beni caylak yapacakmis sasarim » hertha galatasaray maci sonrasi alman insani » mesaj atan kisiye cevap verme istegi » park etmis arabaya tukurmek » adem meleke » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hoslanilan kizin naber lan yarram demesi » takinti » cahit zarifoglu » askname » kurban bayraminda tirnak kesmek » yazar nick i oldugu okunusundan belli basliklar » angelina jolie nin sozluk yazari evlatlik edinmesi » selvi naz fettahoglu » bir kadin bir erkek » skupia