onemli degil 

1. rica ederim, sorun değil gibi anlamlar veren söz öbeğidir.
    kanımca ironilerin en güzeli, en büyüğüdür.
    sade ve basit değil mi: önemli değil.
    #1230524 (yasakani, 30.01.2007 00:26)
  2. ing. no problem.
    #3311703 (notrinova, 24.04.2008 11:18)
  3. -seni seviyorum.
    -önemli değil.
    (bkz: vodafone reklamları)
    #3314294 (new cosmos, 24.04.2008 21:17)
  4. turkce de tesekkur ederim' e verilen en yaygin cevaplardan biridir. anlam olarak 'rica ederim' ile 'bir sey degil' arasinda takilmaktadir. ayni zamanda 'ozur dilerim'' e karsilik olarak da kullanilabilir.***
    #3314310 (oneydilan, 24.04.2008 21:21 ~ 21:22)
  5. zoraki olarak söylenen kibarlık tümcesi.
    - ay pardon ayağınıza bastım galiba...
    + önemli değil.
    #3314312 (gulhan seven adam, 24.04.2008 21:22)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

onemli degil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. onemli degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu onemli degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about onemli degil. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kadin milletinden duyulmayacak sozler » turkcell super lig artik baslasin » ne demek » basliklari alt alta okumak » turkler irkci olabilir mi » turkiye tarihinin en kara gunleri » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » christian correa dioniso » melekler » yazarlar insan olsa acilacak basliklar » ask » yildirim turker » mehmet akif ersoy » lacin » beyaz piramit » bir bok anlasilmayan filmler » yemekteyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » anti klise timi » basbakan ergenekon un savcisiysa ben de avukatiyim » yaran futbol yorumu diyaloglari » yaran msn iletileri » kumanlar » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » arap celal » galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takimi » nevai » telde kizla konusurken arkadasin sesler cikarmasi