bence 

kapat
  1. şahsi fikir belirten kelime
    #26719 (ferrole, 19.01.2006 15:55)
  2. bana gore, benim için.
    #120144 (hendrix, 18.03.2006 22:58)
  3. 'bana kalırsa' diye de açıklanır.
    #877106 (fayaka, 18.11.2006 18:36)
  4. söylenildiğinde "sorduk mu?" sorusuyla karşı karşıya kalınabilecek sözcüktür.
    #877119 (hunlu, 18.11.2006 18:40 ~ 18:41)
  5. bora oztoprak'in bu kadar cok sevilmesinin aciklamasi olabilecek parcalardan biri. cidden sahane. ayni zamanda hislere tercuman..

* *
    sensiz daha mutlu olurum
    bir yol bulurum, merak etme
    yasananlari unutursak, uygundur bence
    ask dedigin bana zulmetmense
    donup arkani git, hic dusunme
    uygundur bence

zamani yok anilarin ikimiz icin de,
    baskasini seviyorum diye yalan soyle,
    senin yolun uzun
    gitsen iyi olur bence.

isiklar sonmus, uykuda sokaklar,
    karanliklar benim dostummus meger,
    aglarim gecelerce donmeyisine,
    terk edip giden sen olmaliymissin bence.
    #1095521 (dmjoes, 02.01.2007 20:14)
  6. bence kotu bir kelimedir o kelime yuzunden devamındaki kelimelere kimse dikkat etmez. mesela bu cumlenin en basına bence yazsam moditler bu entryi siler.
    #1095573 (boyle biri yok, 02.01.2007 20:26 ~ 20:27)
  7. salak bir facebook uygulaması. iyice suyunu çıkardılar.

--spoiler--

- Bence, yazııkk! ! sana verdiğim günlerime, gecelerime... kurduğm hayalleree yazıkk... okdr basitmişn ki miden bi başkasını kaldırabilmş... yazıkk sanaa vee sen gibilerineee.... bana uzk ol. cehhenmn dbine dirk ol.. *
    - Bence, en iyi kürt ölü kürttür. *
    - Bence, offff çok yakışıklıyım ulan! *
    - Bence, ben yosmagüle - pipicana aşığım (: *
    - Bence, sefkilim çottt yakışıklıııııı (: *
    --spoiler--

(bkz: böyle gider bu)

diğerleri için

(bkz: rakı sofrası)
    (bkz: profilimi kimler gezmiş)
    #3279445 (yoga yapan mistiq kedi, 16.04.2008 22:12 ~ 22:19)
  8. lanet olası feysbuk zırvası, bencelerle sabahtan akşama kadar tartışan, ülkeyi kurtaran uşaklarla dolu bir mekan, bir de tartışmayı bilseler içim yanmayacak, inanan herkese fethocu, sol görüşlü olan herkese pkklı, milliyetçiyim diyene kafatasçı diyen aptal saptal insanları görmek okumak insanın canını sıkıyor...
    #3279459 (goodboy, 16.04.2008 22:15)

© 2008 - uludağ sözlük

bence başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bence ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bence nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ares » felli fel » uludag sozluk yazarlarinin gorevleri » entryleri tanima mesafesi » oyle » intihar ederken dinlenmeyecek sarkilar » topuz yapan sakalli erkek » ten » yapma dedikce yapilan seyler » bir yasam bicimi olarak orospu cocuklugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci