baris manco moda 81300 istanbul 

kapat
  1. baris manco'nun dünyanın en kısa adresi olarak tanımladığı adres.
    #454527 (hadiii, 24.07.2006 01:23)
  2. En sevilen sunucu,gezgin,şarkıcı,sanatçı,koleksiyoncu insan vefatında ki kalabalık bununun en güzel kanıtı
    #457593 (siyirmis eleman, 24.07.2006 23:00)
  3. hemen herkesin ezbere bildiği bi adrestir. hatta dünyada en fazla kişinin bildiği adres olma ihtimali bile vardır..
    #462568 (amd, 26.07.2006 13:44)
  4. parmaklarını yüz hizasına getirerek ekranın ortasına dogru,herkesin bildigi el kol hareketleriyle verdigi adrestir sevgili barıs abinin.
    #462612 (karpuzkabugu, 26.07.2006 13:52)
  5. geçenlerde bir vesileyle önünden geçtiğim muhteşem evin adresi.
    bomboştu. öyleki kapısındaki kilit pastan artık açılamaz haldeydi. evin pencereleri en azından 5 senedir temizlenmemiş derece kirliydi. evin duvarlarında yazılar vardı serserilerce karalanmış.
    3 katlı çok hoş bir ev bu. ama türk mimarisine dair hiç bir ayrıntı görmedim üstünde o ayrı. zannedersem bir asırlık vardır varoluşundan beri geçen süre.
    garaj kapısının önüne bir otomobil plakası takılmış.
    34 bm 777 yazıyor. önce anlamıyorsunuz ne olduğunu ama sonra hüzünle hatırlıyorsunuz çocukluğunuzu.
    #2147649 (azorka, 17.08.2007 10:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

baris manco moda 81300 istanbul başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. baris manco moda 81300 istanbul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baris manco moda 81300 istanbul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about baris manco moda 81300 istanbul. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sandaloz sakizi » josh holloway li magnum reklami » 14 mayis 2006 denizlispor fenerbahce maci » radyo yerine polis telsizi dinlemek » turk filminde tecavuz edilen kizin intihar etme » ekin olcayto » bosalma ani » mozole mirac » wake up wake up and look around you » radyo ilac » avea nin numaran degismeden avea ya gec reklami » don juanizm » amsiz girilmez » alternatif youtube a erisim metodlari » kizil havalari seyret ki aksam olmakta » geceleri am got temali girilerin havada ucusmas » paradise » cunku ayrilik da sevdaya dahil cunku ayrilanla » yemekteyiz naim » gormedim omrumun asude gecen bir demini » radyodan sevgiliye sarki hediye etmek » 31 cekerken olmek » janis joplin » dokunmayin bana » surp dzinunt » yaran yanlis okumalar » hayata dair hazir cevaplar » vakit » kac mevsim ask pazarinda gecti yalanlarla » selcuk balci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » polyushko pole » bir kadinin ahini almak » kibarligin bokunu cikarmak » andreas » knackered » dal tarak » moby dick » bolton wanderers » adventist » usakspor