barbaros tali 

kapat
  1. rahmetli kenan onuk tan sonra onun bıraktığı yerden devam etmesini sağlayacak kadar akıcı bir kış sporları ve atletizm sunucusu. en son cine 5 in spor müdürlüğünü yapıyordu. şimdi ise buzda dans ın spikerliğini. *
    #1145865 (serander, 13.01.2007 11:04)
  2. zarif kelimesini çok şık telaffuz eden spiker.
    #2532170 (taharetmuslugu, 29.10.2007 14:24)

© 2008 - uludağ sözlük

barbaros tali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. barbaros tali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu barbaros tali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » her zaman daha iyi bir hikayesi olan insan » italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi » korkuyu beklerken » birak kadinin olayim diye bagiran erkek » ertugrul saglam » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » mutlulugun resmi » tahsin sarac » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar » sukela » tatil sonrasi ise baslamak » elnino1907 » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » world of gypsy music » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » siklopentanoperhidrofenantren » bursaspor taraftari » skor yazari » yusuf simsek » uludag sozlukteki kizillar » 300 samatyali » milan baros un gay oldugu iddiasi » tabulari yikmaya geldim hatceee » bevliyeci sevgilisi olan erkek » vatan » kinis » kurt ve turk fasistleri » apo morfin » olmaz boyle sey