bana faydasi olmayan kilisenin papazini sikeyim 

kapat
  1. okuduğumda, bana dokunmayan yilan bin yasasin 'ı çağrıştıran deyimsi bir cümledir.
    #1704569 (correction, 30.05.2007 16:27)
  2. (bkz: beline kuvvet)
    #2678676 (Kajmer, 09.12.2007 02:21)
  3. din adamlarına ve dini motiflere karşı yöneltilmiş azgın fetiş duyguları olan cinsel sapık aynı zamanda pragmatik bir şahsın ağzından çıkabilecek türden bir tümce.
    #3743545 (damat hobbit pasa, 30.07.2008 14:39 ~ 14:43)
  4. (bkz: yasaklı fantazisi)
    #3743551 (paraisorey, 30.07.2008 14:41)
  5. menfaat dünyası getirisi bir cümledir.
    (bkz: allah din kitap para dortlusunun sahane birlesimi)
    #3743566 (galapagoslu iguana, 30.07.2008 14:43)
  6. islam dinine uyarlayıp söyleyemeyen, amip kılıklı şahsiyetlerin cümlelerinden. kendinden olmayanları aşağılamaya ve inançlarını ayaklar almaya meyilli yurdum gençlerinin bayıldıklarından..
    #3743574 (semigod, 30.07.2008 14:44)
  7. hayırdır günah çıkarman gerekiyorduda müslüman olduğun için kıçını tekmeleyip dışarımı attı seni bu papaz diyesimi getiren bir başlık.
    Allah'tan deliye karaca ahmet neylesin felsefesini benimsemiş bir papaza yöneltilen türk küfürü.
    #3743588 (kirikminare, 30.07.2008 14:48)
  8. telefonlarda gezinen bir ses dosyasından fırlamıştır,

hakim bey birgun kır bahce kır pazarında bonfilebom kaynatırken aramızda hır cıktı.. keskilere fora silahlara meydan göründü.. es ahmet cıs mehmet rum piç rıza hataneye kaldırılırken huzurlarınıza ben geldim hakim bey...
    ne kadar jet sosyetenin cilalı mermer taslarında dans etmesekte ömrümüz bir nevi esrar içme adam gaspetme suclarından yarıacık sultaniye cezaevinde gecmiş bulunmaktadır...

hakim bey gecmişim yok gelecegimi s*kiyim, böyle izzet-i nefsin devrasını s*kiyim, bole hatıranın anasını s*kiyim...
    sevdigim kız zengin ise birde benim dengim ise onu bana vermiyenin ilelebet yedi sülalesini s*kiyim... bana faydasi olmayan kilisenin papazini s*kiyim...yansın ibnelerin alayı su veren itfaiyenin hortumunu s*kiyim....bir gun bit pazarı yerine ** pazarı kurulursa onun kuranında anasını s*kiyim.... *ike *ike s*kiyim kangren olsa onu tedavi edicek doktorunda anasını s*kiyim... simdi sen bana 5 yıl yerine 10yıl verirsen seninde taa ananı s*kiyim hakim bey...

çok mu küfürlü oldu ne? valla ben masumum hakim bey..
    #3743627 (buyuyunce moderator olucam, 30.07.2008 14:54 ~ 15:00)
  9. aynı şekilde yolda, -la şu caminin imamı varya, bu hep yerlere tükürür, hep din! din! der ama geçen kerane çıkışında gördüm, ben bunların topunu sikeyim- derseniz, bulunduğunuz şehire göre literatüre ''aydın katliamı'' ''antalya katliamı'' diye kavramlar geçer, ama -bana faydasi olmayan kilisenin papazini sikeyim- derseniz 'abiye çay usta..' muhabbeti ile karşılaşırsınız.
    #3743762 (rockandroll, 30.07.2008 15:16)
  10. sana faydası olan kilisenin papazı da seni s.ksin mi diye cevap verilesi cümle.
    #3743777 (kardiyak, 30.07.2008 15:18 ~ 15:19)
  11. hoşgörüsüzlük ve cogunluk nobranliginı içinde barındıran cümle. niyeyse her zaman daha kolaydır, kürtlerin ağırlıklı olduğu bir mahallede türkler hakkında konuşmak, yada milliyetçi çevrelerde solculuk hakkında atıp tutmak, bunu diyen kişi aynı lafın benzerlerini katolik guney amerika ulkeleri'nde, vatikan'da yada muhafazakarlığı ile ünlü teksas'ta söyleyebiliyorsa bu lafları sallama özgürlüğüne sahiptir.
    #3743791 (rockandroll, 30.07.2008 15:21)

© 2008 - uludağ sözlük

bana faydasi olmayan kilisenin papazini sikeyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana faydasi olmayan kilisenin papazini sikeyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana faydasi olmayan kilisenin papazini sikeyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hicbir sey » a civil action » bogurtlen sarabi » aldatilmak » cavus » reglken sevismek » telefon numarasini kagida yazip ele tutusturan kiz » 14 ekim 2008 beyaz rusya turkiye umit milli maci » entry ve nick uyumu » cocuklardan nefret etmek ama onlara yakin olmak » yagmurda ankara havasi oynamak » turk solu » kucuk ibo » kredi karti » macera yolu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk » sila gencoglu » body blows » wanted dead or alive » asagi mahalle » aslan burcu erkegi » ordu kendi mesruiyeti icin pkk yi kullaniyor » kiz kavgasi » karpuzu hincal uluc a sectirmek » ortak olunan kisinin okuz cikmasi » gece vardiyasi » karisina kahvalti hazirlayan erkek » deyin » seytanin en tatli sozleri » araya mesafe koymaya izin vermeyen platonik ask