bana bir seyler oluyor 

kapat

1. bayılmadan önce söylenebilecek cümlelerden biridir. baş dönmesi, mide bulantısı, kusma gibi nedenlerle bu ve bunun gibi cümleler kullanılır.
    #901507 (deli bozgun dolu dizgin, 24.11.2006 01:49)
  2. bir eli karnında diğer eli alnında tutarak agızdan cıkması beklenen söz...
    #901560 (DayDreamers, 24.11.2006 02:21)
  3. -aklımdan sözlüğe yazacak yüzlerce deli şey geliyo, sözlüğe bağlanıyorum, * olayı.
    #1260690 (trteee s12, 05.02.2007 12:56)
  4. aslen "ay bana bir şeyler oluyor"dur. bunu söyleyen bayan ya bayılır ya da tecavüze uğrar...
    #1934294 (headacheda, 14.07.2007 19:44)
  5. (bkz: tuzlu ayran iç)
    #1934296 (mulayim, 14.07.2007 19:44)
  6. hava 38 dereceyken tavuk döner yedikten sonra dediğim cümleler.
    #1934888 (erdinch, 14.07.2007 21:17)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bana bir seyler oluyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bana bir seyler oluyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bana bir seyler oluyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bana bir seyler oluyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » natascha mcelhone » insanin pesini birakmayan seyler » pompali dehseti » chris de burgh » insan haklari » uludagsozluk un kocaman bir forum olmasi » ogullarinin reklamini yapan teyze » hebenneka » beykoz dan kadikoy e yurumek » crazy dance in kayseri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » under the bridge » ilkogretim okullarindaki resmi toren anlamsizligi » in your room » before the devil knows you re dead » mhertalian » canim ailem » madagascar » 80 leri kotu yapan seyler » actors and sin » onbes tane gizli bakiniz verip okuru kanser etmek