baba ben dun gece komunist oldum 

kapat
  1. içinde kopan anarşik fırtınalar sonucunda bir gece yarısı komünist olan gencin, babasına olan samimi itirafıdır.
    #3706206 (ntv muhabiri, 23.07.2008 08:36)
  2. -baba ben dün gece komünist oldum.
    +...
    -baba dur ya o tüfekle napacan?
    +...
    -baba... şakaydı dur.
    +...
    -...
    +kaçma lan itin sıpası. sen benim oğlum olamazsın. anarşik mi olacan lan başımıza?
    #3706209 (densenblood, 23.07.2008 08:41)
  3. -baba bi baksana.
    +?
    -sen 68'liydin dimi?
    +evet.
    -heh işte artık ben de 68'liyim.
    +yani?
    -kutlayalım bunu.
    +ayaküstü anarşist takılıcam diyosun?
    -e biraz, yaş da oldu 18, hani kız mız devirmeli.
    +ne zaman vardın bu karara?
    -dün gece, masturbasyon yapmayı öğrenirken.
    +akşam tekrar konuşalım, sabah sktir git evimden.
    -yaaaaaaa?
    +yarın akşam tekrar konuşuruz, ertesi sabah tekrar sktir olup gidersin.
    -hiç bişiy anlamadım baba ben.
    +saf evladım komünist olmadan önce bürokrasiyi öğrenseydin ya.
    -bürokratik olmak?
    +evet, tam da üzerine bastın.

(bkz: mutlu son)
    #3706228 (rikimikipiki, 23.07.2008 08:58 ~ 09:02)
  4. - oğlum niye mavisin ne bu beyaz tayt ne bu beyaz şapka!
    + kominist olucam ben baba. yarın şirinler köyüne yola çıkıyorum.
    - hanım koş azmanı getir.
    #3706237 (benim amcamin cevresi genis, 23.07.2008 09:04)
  5. (bkz: dün gece bir rüya gördüm)
    *
    #3706239 (moostaphius, 23.07.2008 09:06)
  6. bahsi geçen gece muhtemelen güzel ülkemde komünist girişimleri ve sonuçlarını anlatan gaz bi kitap okumuştur, bi film/dizi izlemiştir ya da sadece bi arkadaşıyla bu konulardan konuşmuştur. akabinde babasının, hatta daha çok ses getirsin ortalık velveleye verilsin diye annesinin yanına gidip "ben komünist oldum, haberiniz olsun. yarın birgün dağa filan çıkarsam çarşıda pazarda arayıp karizmamı sarsmayın" diyen muhtemelen lise öğrencisi ve kimlik arayışında olan yurdum genci, bu davranışıyla apolitik ailesi için kaygı dehlizlerine bi bilet almıştır.
    akabinde muhtemelen grup yorum, grup kızıl, grup biz çok komünistiz filan dinlemeye başlayacaktır, odasına che posteri deniz gezmiş posteri asacaktır, yeşil parka alacaktır; her ortamda "davası"ndan bahsederek kafa ütüleyecektir.

(bkz: herkes duysun istedim nasıl sevdim ben) * *
    #3706303 (annebenpenguenoldum, 23.07.2008 09:42)
  7. bir gece de büyük davalar edinen bir insanın, en sarı saçlı kokoş kadınla birlikte olduğu anda, emperyalizmin dibine vurmak için kendine küfredeceği hazin karar.
    #3706355 (ironny, 23.07.2008 10:11)
  8. "ama sabah parasız olduğumu hatırlayıp tekrar neoliberal oldum. paran var mı, harçlık versene" şeklinde tamamlanacak bir cümledir.
    #3706370 (bedevix, 23.07.2008 10:17)
  9. babanın ulan yine mi buldun o şirinler video kasedini diyerek siktiri çekebileceği durum.
    #3706375 (ciyzis kirayzs, 23.07.2008 10:19)
  10. -baba şaka maka ben dün gece komunist oldum.
    +hadi canım.
    -yarın sabah da irlandalı olacağım.
    +yok artık, sonrası?
    -sonrası da gay olmak. kişiliğimi buldum artık. ben böyle mutluyum.
    +sadece komünist olsaydın?
    -ilgi çekmek, televizyon programlarına çıkmak istiyorum..
    +...
    - üç yaşından beri altımı değiştirmediniz, bir an olsun ilgi göstermediniz. şefkate ihtiyacım var.
    +...
    - var misin yok musun'a katılıyorum yarın gece; tüm türkiye beni o gece gay irlandali komunist olarak bilecek.
    +icimizdeki irlandalilar'dan nefret ediyorum, sktir git evimden.
    #3713109 (rikimikipiki, 24.07.2008 14:37)
  11. (bkz: karl marx bana kaydı)
    #3713120 (imhotep, 24.07.2008 14:39)

© 2008 - uludağ sözlük

baba ben dun gece komunist oldum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. baba ben dun gece komunist oldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu baba ben dun gece komunist oldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» soru eki » tapilasi kadinlar » saipsiz » ama babacigim » bonnie tyler » ramazanla g muslimleri kinayan basliklarin artmasi » hakki bulut » rock cover i yapilan sarkilar » oyle de kodum boyle de kodum » cocuklardan ogrenilen kufurler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games