ayak havlusu 

kapat
  1. duş kabininin, küvetin yada banyo kapısının önünde duran, yıkanan kişinin ayağını silmek için kullandığı el havlusu ebatında havlu.
    #499463 (KIDD, 05.08.2006 02:35)
  2. üzerinde ayak izi olarak düşünülmüş bir çift şekil vardır genelde.
    #499470 (yasakani, 05.08.2006 02:36)
  3. Nefesi kokan bir denizatı mıyım ben
    ruhumun terkisinde harita fragmanları
    ve suratımda patlamı$ frambuazlı pasta

ile nereye kadar giderim böyle mağrur
    böyle boydan boya a$ağılanmı$
    cilası çizilmi$ ama adamakıllı sakallı

ne tencereyim ne de bir kapak uğruna yuvarlanıyorum
    Nefesi kokan bir denizatı mıyım ben
    ya da bir komedi filminin en baba esprisi
    finale doğru seyirciyi elleriyle boğan

Çok önceden alınmı$ bir karar gibi ya$ıyorum
    bir adım eksik atsam
    hatıralarım, acılarım ayaklanıyor

ne dağı tanırım ne de içimdeki a$k tav$an

..kucuk iskender..
    #1053697 (ceviz agaci, 25.12.2006 13:48)
  4. neden bornoz, baş havlusu var da bu da olmasın mantalitesi ile ortaya çıkan, çünkü insanın zaten banyodan çıktığında her tarafı temiz olacağı için vücut, baş, ayak, kıç diye bir ayrıma gidilmesine aslında pek de gerek olmadığını düşündüğüm havlu.
    #2018302 (nickoless, 27.07.2007 03:28)
  5. (bkz: ayak havlusuyla yavru kedi kurulamak)
    #2018310 (anakart kokusu, 27.07.2007 03:30)
  6. yurtta kalan özel eşya canavarı, mantar falan anlamam bana bir şey olmaz diyen *öğrenci insanının elini yüzünü yıkadıktan sonra bir güzel (bilmeden) silindiği havludur. ibret aldırasıdır.
    #2018312 (dus pesinde dus pesime, 27.07.2007 03:30 ~ 03:32)
  7. (bkz: ayak havlusuna yüzünü silmek)
    #2668508 (KIZILMASKE, 06.12.2007 12:36)
  8. her eve lazım.
    #3782552 (cake on the dabak, 07.08.2008 09:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayak havlusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayak havlusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayak havlusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayak havlusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » kechi » benim adim tatar ramazan ben bu oyunu bozarim » mercedes cls serisi » lasagne » suffer » 2009 yilinin ilk entry si » the mind s eye » gambiya » geyik testi » chp genel merkezi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yedi kisi birlesip godzilla ya girmek » danal seks » saca ak dusmesi » izmir den ankara ya okumaya gitmek » baba beni okula gonder » karakoy » ebru salli nin ayaklari » max payne » ayi gibi uyudum » amerikan filmlerindeki yahudi muhabbetleri