askerde kufurlu konusmak adettendir 

kapat
  1. askere giden bireyin önce afalladığı sonra salıverdiği konuşma hadisesine bakış açısı.
    önemli olan askerde küfürlü konuşmak değil, tezkereden sonra konuşmalarına dikkat etmektir. (bkz: sürç-i lisan) edilir bol bol.
    #1036756 (katil balik nemo, 22.12.2006 12:41)
  2. Özellikle askerde ve yurtlarda kibar bir konuşma tarzına sahip kişiler hele birkaç da şüpheli hareket sergilemişse diğerleri tarafından escinsel olarak nitelendirilir.
    Bu yüzden adin cikacagina canin ciksin kuralından hareketle ilk başlarda zorla da olsa küfürlü bir konuşma tarzı sergilenir ve durumdan yırtılır.
    Ancak küfürlü konuşmaya alışık olmayan insanlar bu tip durumlardan kurtulmak için küfürlü konuşmaya başladığında tecrübesizlikleri fark edilir.*
    #1036832 (bu kadar yurekten cagirma beni, 22.12.2006 13:09)
  3. yapılabilen tek durum olması nedeniyle gelenekselleşmiş durumdur
    cunku omrunde yapmayacagin seyleri ske ske yaptirdiklari icin olsa gerek
    #2541784 (kayip yazar geri dondu, 31.10.2007 23:12)

© 2008 - uludağ sözlük

askerde kufurlu konusmak adettendir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. askerde kufurlu konusmak adettendir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu askerde kufurlu konusmak adettendir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» philip labonte » sevdigi baska seveni baska olmak » a ve b sehirleri » boca juniors » gerilim olur musun » onemli tanidiklari olan insan » jirka » kor dokmek » ari viz viz viz » uyuyamama nedenleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci