arst ole martin 


kapat
  1. tromsö'nün forveti olan uzun boylu futbolcu.geçtiğimiz galatasaray defansına zor anlar yaşatmıştı,bir anadolu takımı transfer etmek istedi mi acaba merak ediyorum.
    #580507 (grand ekinoks, 27.08.2006 01:53)
  2. ik start - tromso arasinda mekik dokuyan, adinin dogru yazilisi ole martin arst seklinde olan norvecli futbolcu. kiyida kosede efendi gibi topunu oynamis, milli takimla cartla curtla ugrasmamis, sevgimi ve saygimi kazanmistir kendisi. futbolu biraktiktan sonra balikcilik yapmayi dusunuyoruz birlikte.
    #3887317 (der meister, 29.08.2008 15:24)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

arst ole martin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. arst ole martin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu arst ole martin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about arst ole martin. Copyrights of the articles are belong to their authors.