anti parantez 

kapat
  1. "(" ifadesi parantez olarak tanımlandığında ")" ifadesi için söylenen sözdür.
    #908954 (hunlu, 25.11.2006 22:11 ~ 03.04.2007 10:26)
  2. anti parantez; parantez ici demek degil, tam aksine parantez disi demektir. aslinda bir seyi tanimlarken, yanlis olan tanimi belirtip dogru olan tanimi soylemek de yanlis olsa gerek ancak bazen dilimize yapisan tamlamalarin yanlis kullanimini onlemek adina dogru bir ifade de olabilir. bir çok kisinin aslinda anti parantez seklinde bir tamlamayla belirtmek istedigi parantez icinde ya da yeri gelmisken sunu da belirtmeliyim ki tarzindaki ifade antrparantezdir.

dip not: antrparantez ve anti parantezi karistiranlar icin güzel bir tanimlama (#556299)

(bkz: bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip)
    #2169159 (bosluktusu, 21.08.2007 00:23 ~ 15:16)
  3. ne zaman duysam beni gulmekten olduren soz. anti parantez ne be? *
    #2699218 (sobaninyanindayatanevkedisi, 15.12.2007 12:34)
  4. anti parantez kapa parantez ise, parantezi kapadıktan sonra ne söyleyeceksin ki? anti parantez diye birşey yoktur. doğrusu antre parantezdir. o da, paranteze gir, aç parantez demektir.
    #2783601 (null morpheme, 03.01.2008 11:34)
  5. (bkz: galat-ı meşhur lugat-ı fasihten evladır)
    #2783624 (damat hobbit pasa, 03.01.2008 11:54 ~ 11:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

anti parantez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anti parantez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anti parantez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anti parantez. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk un dogum tarihi » adres bar » Youngstown, OH » youngstown oh » jooce com » unutulmaz sarkilar » terminator the sarah connor chronicles » cakalli menemeni » saw 7 » entel kuntel » hikaye lan bunlar » sesli harfler » dondurmacilardaki benmari usulu cikolata sosu » ahmet selcuk ilkan » ataturk un gittigi okullar » 2388014 » hamza yerlikaya » yandan beyaz cizgili yesil sahte adidas esofman » yandan beyaz cizgili yesil sahte adidas esofman » gun yuzu gormemis kufurlu sozler » sevgilinin kavgadan sonra telefonunu kapatmasi » sanma ki yasiyorum » ben birakmam sigara beni biraksin insanlari » hizli ve etkili sorun iletme cozum bulma araci » just like heaven » baykal in ricky martin sarkisiyla sahneye inmesi » jameson » malatyali cocugun baz istasyonu isyani » transistor » garabet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mugison » hillary clinton » arkadas » abberline » kizlarin faca atmasi » kilolu basketbolsever » is yerinden entry girmek » sevgi acligi » michelle marsh » final fatal force