amme hizmeti 

kapat
  1. iki anlamı bulunmakla beraber
    1- kamu hizmeti
    2- parayla saglanan bir faydanın beleşe getirilmesi (karşılıksız sevgi hede hödö veren hatunun mesleği gibin)
    (liberty, 19.01.2006 22:36)
  2. toplum faydasına, karşılık beklemeden verilen hizmet...
    (ferrole, 15.04.2006 15:09)
  3. abd'de kucuk suclara karsılık sureli olarak verilen ceza
    (dopdop, 15.04.2006 15:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abba » acikli sarkilar dinlemek » ayni anda uc kisiye asik olmak » mine buyuka » gunun sozu » 34 can 42 » cakal ev arkadasi » kokain » concierto de aranjuez » okunmus sinav kagidi » birini elde ettikten sonra ondan sogumak » aklini kullanan gerizekali » hayati tespitler » uc buyuk sozlukun entryleri haber sitesinde » nocioni » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » aina » engelli cocugu olan anne » her sikim hiyar diyene bir avuc tuzla gitmek » beni orada arama » anne entrylerim okunmuyor » are you dead yet » primitive death » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » guldur gul » eskisehirspor » donme » dar kaldirimda yan yana yuruyen teyzeler » desperate housewives a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa