ambient 

kapat

1. Ambiyans anlamına gelen kelime.
    #693705 (hendrix, 05.10.2006 00:34)
  2. 70lerde brian eno tarfından ortaya atılmış en ruh dinlendiren müzik kanımca.
    #2005011 (ortamci, 25.07.2007 03:50)
  3. chill out'tan farklı olarak elektronik ritimler kullanılır. tüm elektronik müzik türleri arasında dans yerine dinlendirici özellik taşımasıyla dikkati çeker.

(bkz: amethystium)
    (bkz: vangelis)
    #3262219 (ayyash07, 12.04.2008 21:08)
  4. arkadaş ortamlarında toplanıldığında, ortamda içki olsun, muhabet olsun, muzik olsun ama rahatsız etmesin, sadece arka planda olsun diyen bünyeler için eşsiz bir muzik türü. öyle bir özelliği vardırki, hem muhabbeti artırır, hem kafayı çarpı iki güzelleştirir, hem de ruhu güzelleştirir. ayrıca yanlız kalındığında derin düşüncelere dalmak için birebirdir. belli bir süre geçtikten sonra muzik çaldığını bile unutur insan.
    #3576053 (cmbkts, 24.06.2008 02:32)
  5. tribal ve minimal müzik ile ortak özellikleri olan müzik tarzı. tribal ve minimalde atmosferik yapı da önemli olduğu için hepsi birbirine benzer. genelde ambient ın ritmi düşüktür. armoni veya melodiye yüklenmek yerine dış ve doğal seslere öncelik tanılır.
    #4081463 (hendrix, 12.10.2008 23:39 ~ 23:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ambient başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ambient ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ambient nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ambient. Copyright of the articles are belong to their authors.

» drone » dinlendiren melodiler » m83 » komunistim ama marks i tanimiyorum » elektronik muzik » zinedine zidane » john cage » ultimae » dort yaprakli yonca » leonardo fibonacci » e buddy » ham domates ile olgun domatesi ayirmak » igrenc espriler » inerve etmek » finansbank » odtu makina muhendisligi » shrek teki cizmeli kedi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » 256503 » guneslik » astegmen maaslari » ramazan akyurek » xnxx » serhan sesen » gozden kanser teshisi » universitede karsilasilan dumur olaylar » bursali misin kadifeli gelin » ilk opusme » castelnuovo sabbioni » infernal » totem » nuhungemisi » izmit in devamli sican kuslari » bos bakiniz doldurmak » date » rudy riou » orospunun askim diye hitap etmesi » leo s lyrics » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ovaniova » quenya » gel bana » inis mona » vazgecemeyecek kadar cok sevmek » taye taiwo » sumuklu servet » erbium » sabri sarioglu » cenotaph