allah affeder carsi affetmez 

kapat

1. elbette ki allah'tan büyük olduklarını kastetmiyorlar;
    fakat yapılanları unutmayacaklarını anlatmak isteyen carsi sloganı.

orijinal kısmı:

Bu sevda bitmez hasret bitmez
    isteyene gider hiç farketmez
    bu alemde carsi herkese karsi
    allah affeder carsi affetmez
    #297450 (can, 31.05.2006 16:02 ~ 16:05)
  2. (bkz: allah affeder ben affetmem)
    #297454 (montajelemani, 31.05.2006 16:03)
  3. tumer metin in üstüne alınması gereken slogan.
    #297455 (worldlike, 31.05.2006 16:03 ~ 16:09)
  4. başlığı görünce laralala lay lay larala lay lay diye başlayasım gelen başlık *
    #297465 (city walk, 31.05.2006 16:07)
  5. bugunlerde forzabesiktasin acilis sayfasinda kendine "Beni sadece Allah yargilar dedin ama birseyi unuttun,
    Allah affeder, Carsi affetmez" olarak yer bulmus slogan.
    (bkz: tumer metin in fenerbahce ye transfer olmasi)
    #297533 (lionheart, 31.05.2006 16:51)
  6. (bkz: allah affeder rambo affetmez)
    #1615108 (micro cuts, 06.05.2007 21:07)
  7. turkiye'de yasayan herkesin aklına mıh gibi kazınan bir slogan.. itirazı olan buyuk besiktas carsisi na gidip derdini anlatabilir. *
    #2358838 (ucankacan, 22.09.2007 03:44 ~ 03:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

allah affeder carsi affetmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. allah affeder carsi affetmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu allah affeder carsi affetmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about allah affeder carsi affetmez. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1800000 ytl alip karni doymayan futbolcu » en manyak yuzme turleri » 19 kasim 2006 fenerbahce besiktas maci » karsiyaka arena » tumer ve besiktas taraftari » ilkokul asklari » en sevilen tezahuratlar » besiktaslilarin garip ayrilislari » orhan pamuk u affetmek » carsi » yagmurlu havada gunes gozlugu takan okuz » 7 0 yenilen takimin taraftari onunde diz cokmesi » tanri unutmus olsa da » allah in kullarina merhameti » allah affeder ben affetmem » katana » fosfor » kapitalizm » teror orgutlerinin intihar eylemleri sebepleri » antoloji com » naim baburoglu » jardel in karisi » her soyledigini dusun ama her dusundugunu soyle » celik 1 operasyonu » alternatif alternatif x deme sekilleri » alternatif alternatif x deme sekilleri » krinkil » ilginc isimler » hymenoplasti » hayvanlarin cinsel hayati » 325 donem yedek subay alimi » olcay demir » ironi nedir » blow jop » kraftwerk » asker manileri » facebook » kb24 » dtp ye saygi duymak » gecenin bir yarisi acikmak » jessica szohr » diskoda sadece ayagiyla ritim tutan adam » fingerbang » osmanli da harem » 15 subat 1997 deniz baykal carsaf karsiti eylemi » gazel » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ben salak degilim makina muhendisiyim » nuffink » tolga cevik » kadinlarin goguslerinin tam arasinda kalan yer » pes 2009 » turk solu » turk beyniyle uretilmis super cumleler » gala » tamer karadagli » getiren goturen sagolsun