ajlan 

kapat
  1. bide mine si vardı bunun ekürisi. o noldu yav?
    #2207436 (nickinosuke, 27.08.2007 09:34)
  2. bir trafik kazasında kaybedilen genç ve güzel insandı.
    #2207451 (dervisabdi, 27.08.2007 09:38)
  3. "ajlan" ismi hızlı,çabuk,telaşlı manasına gelir.

bir zamanlar ,çok severek dinlediğimiz ajlan & mine ikilisinin ajlan'ıdır.
    bir trafik kazasında aramızdan ayrılan güzel sesli,güzel yürekli,sempatik,karizmatik şarkıcıdır.
    şimdi ise başka bir alemde güzellikler yaşayan ve yaşatandır.
    #3403347 (fugie, 16.05.2008 06:28)
  4. soyadı büyükburç'tur. küçüklükten hatırlanan bir sanatçıdır. o da; kerim tekin, gokhan semiz gibi genç yaşında hayata veda eden, yaşasaydı eminim çok güzel şeyler yapacak olan santçılardandır. rahmetle anıyoruz...

(bkz: ajlan büyükburç)
    #3403351 (ozpandora, 16.05.2008 06:33 ~ 07:36)
  5. ilkokuldan beri karşımdakine ismimi anlatmakla geçti ömür.babamın gördüğü rüya sonucu bana koyulan isim.
    #4116212 (lirikadam, 20.10.2008 21:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ajlan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ajlan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ajlan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ajlan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erotik sozler soyleyen kiz » kotayi asma sebepleri » siyah ojeli topugu yara bantli 42 numara kiz ay » turk edebiyatinda ilk mutasavvuflar » periderm » benimo » cikolata kutusunda yalniz kalan bitter cikolata » 89 com » yaran carsi tezahuratlari » hayao miyazaki » kaca gidiyorsun » travesti msn adresleri » 3 saniye kurali » siyasi harita » bakarsan bag bakmazsan dag olur » dilber kocarslanli » sizofren » prying open my third eye » yogusma » kam » surinam » albaraka turk » en unlu seks kolesi » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » tombala vekil » dusunmuyorumoyleysemalim » annesine yardim etmeyen kiz evlat » tulum peyniri » asya card » aids » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » arnavut » ibne ile gay arasindaki farklar » 22 kasim » turkiye sozluk » cay » baska birine asik biriyle sevismek » kadikoy e gelen galatasarayli futbolcunun ruh hali » converse » soray uzun ile acun ilicali farki » ask