ah bu sarkilar 

kapat
  1. 2000 tarihli emel sayin best of'u . Çok sevdiğimiz, artık hepsi birer klasik olmayı başarmış olan ve adı emel sayin'la özdeşleşmiş olan şarkıların içinde yeraldığı çok güzel bir albüm.

01 askini soyle
    02 hadi geri don
    03 dumraka
    04 gozler kalbin aynasidir
    05 istanbul kazan ben kepce
    06 sen misin gelen (Tango)
    07 yorgo ya mektup
    08 ah bu sarkilarin gozu kor olsun
    09 talihin elinde oyuncak oldum
    10 leyla
    11 senede bir gun
    12 o beni bir bahar aksami
    13 bulbulun cilesi yanmakmis gule
    14 mihrabim diyerek sana yuz vurdum
    15 ellerim boyle bos mu kalacakti
    #1025992 (leggare, 20.12.2006 12:10 ~ 08.02.2007 09:51)

© 2008 - uludağ sözlük

ah bu sarkilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ah bu sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ah bu sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» david n gog » irezil » buyumek » sahika kocarslanli » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » sozluk dinlemek » soz yok » simit » erkek arkadasimi bir kizla yakaladim baba » teoman i arkasindan ceken gazeteci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci